Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie to uczucie dla dziewczyn

Wiecie co najbardziej lubie w zostawaniu samej w domu ?

Polecane posty

to ze jem same najgorsze niezdrowe rzeczy, czasami budze sie o 1 w nocy i robie sobie pyszne spagetti bo mam akurat ochote :D chodze w pidzamie caly dzien, rozczochrana i bez makijazu, ogladam glupkowate filmy jedzac przy tym popcorn i zapijajac pepsi, slucham mega wiejskiej muzyki i nikt sie ze mnie nie smieje :D jak mam ochote na spacer to wychodze nawet o 3 nad ranem, jak pada deszcz to specjalnie wchodze w kaluze i taplam buciorami, czuje sie wtedy jak dziecko i jestem mega szczesliwa :P moj dzien konczy się nad ranem, a zaczyna sie poznym popoludniem bo wtedy sie budze po nieprzespanej nocy, wypijam litry wina i pale fajke za fajka, na biurku najczesciej jest tyle naczyn ze miejsca nie ma ale ciagle donosze nowe z kuchni bo nie chce mi sie myc:P i rozmawiam z psem na glos, i wkrecam sobie ze wszystko rozumie:D podsluchuje sasiadow jak sie pieprza i przy tym robie sobie dobrze:D na koniec prawie zawsze wykrecam nieznajomy numer i zaczynam rozmowe z nieznajomym udajac ze to pomylka, szukam jakies X, po czym rozmowa najczesciej schodzi na seks i po czasie uprawiamy seks telefon:D KOCHAM ZOSTAWAC SAMA W DOMU :D

Gość Seraphine90
Ja też to uwielbiam. :) No może nie szaleję aż tak bardzo jak ty, ale też nie śpię prawie przez całą noc. Nieraz uczę się do rana, a innym razem oglądam filmy, gram na kompie itp. Wtedy mogę spokojnie oglądać w filmach erotyczne sceny bez obaw, że zaraz do pokoju wejdzie mama. Nieraz też włączam sobie na youtube różne piosenki w wersji karaoke i śpiewam. :)

Gość oligarchia plebejska
ja śpiewam karaoke na cały głos :D

prosze:P od dzis jestem sama na 4 dni i mam tyle pomyslow ze nie wiem czy wszystkie zrealizuje:P na poczatek zrobilam sobie moje ulubione spagetti z ogromna ilsocia zoltego sera:P oczywiscie do tego pepsi:P kupilam dwie butelki slodkiego wina i fajki. mam zamiar wskoczyc w jakies seksowne ciuszki , ubrac moja peruke i zrobic striptiz na czacie w tym samym momencie rozmawiajac wulgarnie i podtekstowo przez telefon:P a potem sie zobaczy moze spacer po miescie noca bo piekne niebo dzisiaj:)

lady co fajnego robisz?:P

hehe,no ciebie to raczej tez nie przebije;) no ale pizama przez caly dzien,alko,faje,tylko nie obzeram sie tak bo akurat jestem na diecie;)

czemo?:P ja zawsze sobie mysle co zrobilabym teraz gdybym byla dzieckiem dalej? i po prostu to robie:)

Gość a propo
ja tez lubie byc sama, nic nie robic tylko siedziec w necie jesc i pic i miec wszystko w d....

bo nie mam takiej potrzeby;) no ale fajnie jest miec wolna chate albo mieszkac bez rodzicow,nikt ci nie powie co masz robic,wracasz kiedy chcesz,sprzatasz kiedy chcesz itp itd takze doskonale rozumiem,ze sprawia ci to wielka frajde:D