Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelowa

Jaki fotel sprawdza się do karmienia najlepiej???

Polecane posty

Gość fotelowa

Na biegunach? Zwykły bujany z samym giętkim oparciem? Stały, tzn. nie bujajacy sie a miekki? Pufa (miękka, duża?) Poradzcie coś.

Gość fotelowa
ale mi nie chodziło o stolik do karmienia starszego już dziecka tylko o najwygodniejszy fotel do siedzenia podczas karmienia PIERSIĄ.

Gość MI NAJWYGONIEJ
KARMI SIE NA LEZACO NA LOZKU

Gość najwygodniej
to fotel z oparciem i podlokietnikami, czasami przydaje sie podnozek (ja akurat podstawialam sobie walizke :)

ja słyszalam o kilku przypadkach, że zmęczona matka podczas karemienia na leząco zasnęła i udusyła piersią swoje dziecko :o wiec chyba babalbym sie, aq tez jestem ciekawa opinii jak jest najwygodniej? niech ktos sie jeszcze wypowie?

poduszka pod plecy na kanapie:) Karmię tak prawie 9 miesięcy. Jak córka była noworodkiem to Ją kładłam na poduszce i karmiłam spod pachy, potem kładłam na brzuchu bokiem i karmiłam normalnie. Tak jest do tej pory. Na leżąco jest mi niewygodnie, Małej tez nie. Duza zwykła poduszka pod plecami zeby mi bylo wygodnie :)

Gość Podrozniakania1231
Jeśli chodzi o fotele do karmienia miałam dwa. Jeden jakiś z Ikei chyba, był strasznie niewygodny, po pewnym czasie i się porosklejał. Mąż kupił mi następny, ale już w innym sklepie www.babydoro.pl i o wiele lepszy zakup. Mam już go kilka lat, 3 dziecko i dalej korzystam z tego fotela. Lepiej czasami dołożyć i mieć jakość niż ciągle polować na promocje. Polecam ten sklep.

Gość Podrozniakania1231
Z tych foteli do karmienia mam ten niebieski, mi się taki bardziej podoba. WWW.babydoro.pl mają dobrej jakości.