Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrawrona

Niby nie wierzę w horoskopy i takie tam ale..

Polecane posty

Gość wrawrona

Sprawdzałam horoskop partnerski zodiakalny dla mnie i mojego faceta-bomba wyszło! Potem horoskop numerologiczny-pełna zgodność i harmonia, to samo w horoskopie chińskim! Może to przypadek, że jesteśmy udana para i pasujemy też do siebie we wszystkich układach w horoskopach a może jednak nie?;)

Gość wrawrona
My to: Strzelec i Wodnik, 9 i 7, Smok i tygrys.:)

Gość wrawrona
Dlaczego do czasu? Jak temperamenty i osobowości sa kompatybilne to ludzie są ze sobą szczęśliwi i zawsze się dogadują.

Gość magic moments
a my to Strzelec i Lew i też pełna harmonia już wieeele lat:)

Gość wrawrona
magic moments---> to gratulacje:) Z żadnym z poprzednich partnerów nie byłam taka zgodna pod względem "horoskopowym":P. Mówię, może to zbieg okoliczności ale...szczęśliwy:)

Gość 11111111111189887865655
ja myśle że tu więkrzą role grają haraktery i indywidualne osoby:)ale w horoskopy wierze i we wrózby tu na forum wrózka anna aniela wywrózyła mi coś jakiś czas temu co po woli zaczyna się sprawdzać aż sama jestem zdziwiona:)

Gość wrawrona
11111111111189887865655----> wróżek to ja się boję...:)

Gość tokisjkazagadka
ja swego czasu mialam super horoskop porownawczy i kompozytowy, a zwiazek rozlecial sie na fatalnych tranzytach w naszych horoskopach natalnych... zycie.... ;) niemniej, powodzenia :) 🖐️

Gość wrawrona
tokisjkazagadka----> ;)

Gość magic moments
w tych horoskopach też coś jest... oczywiście nie w tych drukowanych w codziennej prasie :classic_cool:

Gość magic moments
a u wróżki byłam raz i więcej nie pójdę..sprawdziło sie wszystko po 7 latach, to dobre i to złe..

Gość wrawrona
No właśnie...czasem lepiej nie wiedziec i dlatego zamierzam trzymac sie z daleka od wróżek;). Nie chce się też zasugerować jej przepowiednia...:)

Gość _Missi__
Ja byłam w zwiazku przez ok. 4 lata. Skorpion i Lew - od poczatku horoskopy nie ciekawe były,ale troche razm wytrwalismy. Jednak uwazam, ze lew jest za spokojny dla skorpiona... i oboje uwielbiają żadzic. Wiec to odradzam. Pewien znajomy na podstawie horoskopu szukał sobie żony... i jest w szczesliwym zwiazku lat 12 ;) Zobaczcice sobie horoskop urodzeniowy - do kazdej daty urodzenia przypisany, w wiekszosci sie sprawdza!

Gość wrawrona
_Missi__----> sprawdzę ten horoskop urodzeniowy:) Przykro mi, że związek nie wypalił:(

Gość gdzie moj Eduardoo
wierze w numerologiczny...

Gość wrawrona
gdzie moj Eduardoo----> mnie numerologiczny też przypadł do gustu:). Jestem 7-demką.

Gość gdzie moj Eduardoo
on 7 ja 9:) a gdzie spr ten urodzeniowy?:)

Gość tokisjkazagadka
analiza horoskopu urodzeniowego nie jest latwa... ale na poczatek polecam dla znajacych angielski strone www.astro.com

Gość wrawrona
Wczoraj zapriponował mi małżeństwo, więc pewnie wkrótce zaręczyny:)

Gość ale mierzysz w glupim
dokladnie.....do czasu.............

Gość andziaaaaaa
Horoskop partnerski a horoskop to też nie to samo. Dużo także zależy od imienia, w ogóle należałoby poznać te wszystkie zagadnienia żeby móc cokolwiek stwierdzić. Polecam http://www.zyciowedrogowskazy.pl/horoskop

Gość A ja nie wierzę
magic moments "a my to Strzelec i Lew i też pełna harmonia już wieeele lat". Ja też jestem strzelcem i w swoim życiu trafiłam aż na trzech chłopaków spod znaku lwa. Skutek? Wszyscy okazali się uwielbiającymi notorycznie kłamać i kręcić za moimi plecami narcystycznymi draniami. A wg wszystkich horoskopów z każdym z nich mieliśmy tworzyć szczęśliwą i wyjatkowo dopasowaną parę. :-D Tak więc jeśli Wam się układa, to nie dzięki dopasowaniu Waszych bzdurnych znaków, a dzięki dopasowaniu Waszych charakterów i temperamentów, niezależnie od tego, spod jakiego znaku byście nie byli.

Gość jak on tez jest głupi
to jest b. duża szansa, ze do siebie pasujecie.

Gość piast92
Z moim strzelcem byliśmy przez kilka lat parą, jednakże pomimo iż mogłoby się wydawać z boku że nie możemy być parą (mój Piotr lubił chodzić własnymi drogami)- nie mogliśmy żyć bez siebie, rozstawaliśmy się kilka razy. Często czytam na że Rak i Strzelec to porażka, ale zwróćcie uwagę że nie na wszystkich stronach i w to chcę wierzyć. Pozdrawiam wszystkie związki Rak - Strzelec

Gość piast92
Ponadto nasza data urodzenia jest jak współrzędne naszego życia. Współrzędne te odzwierciedlają stan duszy, psychiki i naszej energii.Inne współrzędne będzie miał byk a inne rak. Ale te znaki, akurat te, mają coś wspólnego - ich współrzędne są podobne i tak się łączymy w pary długoletnie i krótkodystansowe.Trzeba w coś wierzyć, wtedy się lepiej żyje! http://formlinkus.com/news0042.php

Gość aja rybka
Miałam skorpiona, niby idealne połączenie... było, ale tylko w łóżku. Jego charakter okazał się nie do zniesienia.

Gość seksu mozna sie nauczyc
nikt nie rodzi sie idealny kochankiem sex zdobywa sie przez współżycie z kochankami lub konkubinami sexu jest łatwiej sie nauczycc niz zmienic harakter czy przyzwyczajenia