Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick6

wchodzic prosba...

Polecane posty

Gość nick6

Wiem moze przesadzam przez duze P. : latalam juz samolotami kilka razy teraz w lipcu znow lece i strasznie sie boje - mialam sen (snila mi sie zmarla osoba z rodziny) - w senniku oznacza to ze zdarzy sie cos zlego;/ Ciagle sie martwie im blizej lot tym coraz gorzej;/ Ktos napisalam na jakims forum ze jakas panienka co przewidziala katastrofe narodowa w styczniu a wydarzyla sie w kwietniu - lot do smolenska! Dodala jeszcze ze zaloba narodowa bedzie jeszcze w LIPCU i wrzesniu;/ Czyli kolejna rzecz mnie martwi;/ Do tego co jakis czas przez pyl wulkaniczny (tak mi sie zdaje ) spadaja samoloty...;/ Wiem moze panikuje ale nie stac mnie na to by odwolywac lot ( nie zwroca calej kwoty tylko polowe) i kupywac bilet na autokar dla siebie i siostry...;/ Cos ze mna nie tak : sorry nie mam komu sie wygadac jstem za granica u ciotki a z nia raczej nie da rady powie ze swiruje...;p

Czytałem o tej młodej dupie co niby przewidziała katastrofe i pisała że to będzie w połowie kwietnia i tak sie stało. Więc uważam że umrzesz w krótce. No sorry ale śmierci nie oszukasz

Gość
przeznaczenia nie oszukasz, jak nie polecisz to pewnie autokar wybuchnie

Gość pocieszaczka................
niezle ja pocieszacie :P bedzie ok. nie boj nic. to tylko sen.:)

słyszałam ze ta panienka pisala to po tragedii tylko potem ktos sie włamał i zmienil date (na wczesniejsza)

Gość nick6
No moze swiruje faktycznie za mocno....Wypije cos albo wezme tabletki uspokajajace ...Dopiero polece...No i wejde ze spadochronem;D

Gość nick6
Hehe pierwsze slysze...;D

Nic się nie bój ja też miałam stracha, ale doszłam do wniosku, że samochody też się rozbijają. Leć śmiało i nie nastawiaj się tak pesymistycznie🖐️

Gość ...CCC
Eeeeeeeee tam!!!!!!!!!! wsiadaj w lipcu do samolotu i wracaj do nas.

Gość Krzzysztof
mam sraczkę

przeciez jak bedzie chmura pylu to samolot niwe bedzie startowal bo lotniska zamkna. nie panikuj.

taaaaaaaaaa .................. i katapulta:P

Gość nick6
W sumie macie racje : Wiem przesadzilam z ta panika ale ostatnio tak mam - no i nie mialam z kim o tym pogadac - Dzieki:) Lepiej....:)