Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Idealny facet...

Polecane posty

Gość she creature
o jaki mlodziutki! dlatego takie bzdury czasem wypisuje na kafe:P Ideale ja poczekam az troche dorosniesz, moze za 10 lat cie tu namierze i zobaczymy czy rzeczywiscie jestes taki boski.. a poki co wyrywaj małolatki i naucz sie troche oglady, bo bywa seksowniejsza od pychy;)

No ale jak jest gwarancja na prawdomównosc tego co piszesz powyżej? Sam wiesz jak to jest - tu przed monitorem kompa kazdy moze siedziec i mówić ze jest piękny !

Gość he he he he bajka heh
bo taki jesteś przystojny i idealny ze wolisz nam widoku oszczędzić żeby się koszmary nie śniły a w gruncie rzeczy to powinnyśmy czytać wszystko na odwrót;)

no wiesz ja bym sie skusila bo ideala nie widzialam ale prawie 5 lat jest miedzy nami;p poza tym nie moje okolice a jak sie rozczaruje??

A ja tam sobie mysle ze na kfe to raczej tak naprawde przystojniacy nie przsiaduja bo tacy juz są dawno zajęci i spędzaja miłe wieczory w towarzystwie swoich kobiet

sugerujesz, że jestem nieudacznikiem ? ja szukam ideała, a nie pierwszą lepszą takich jest pełno na ulicach ja chce mieć tą jedyną...

wow teraz to mi zaimponowales:*

ja asbsoutnie nie sugeruje niczego ;-P ale prosiłam o foto to nie dałeś na forum więfc domysłów moze być wiele....a jak naprawde wyglądasz to sie i tak nie dowiemy