Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem....

prezent na roczek

Polecane posty

Gość a ja nie wiem....

witam, dostalam z chlopakiem zaproszenie na roczek synka kolezanki.... teraz nie mam pojecia co kupic. Swoja droga zawsze misie wydawalo ze to "impreza" dla dziadkow, chrzestnych....ale nic zaproszenie przyjete teraz cos wymyslic trzeba. Moze mamy roczniakow maja jakies pomysly?? dziekuje z gory za kazda podpowiedz :)

Gość winiarz
wino lesny dzban

Gość a ja nie wiem....
odpada raczej :P

Gość Igaaaa20
Ja bym kupiła jakiś fajny komplecik typu dresik i jakąś zabawkę do tego

Gość ninuno
dresik raczej nieee...chociaz jesli znasz gust mamy to ok...szkoda kasy na cos co sie bedzie walalo:O obstawiam pampersy,zabawke a ile chcesz przeznaczyc? jestem mama roczniaka;)

Gość a ja nie wiem....
no myslalam aby tak do 100 max... nie znam sie an tych zwyczajach :P mam nadzieje ze to nei za mało tak jak w przypadku "komunii"

Gość a ja nie wiem....
wywrotka jest super ....

Gość Igaaaa20
To jest roczek a nie komunia. 100 w zupełności wystarczy. Tym bardziej że nie jesteś chrzestną ani nikim z rodziny. A ten chodzik muzyczny to super pomysł! Może po prostu zapytaj mamy dziecka czego potrzebuję i jakoś się dogadacie.

Gość a ja nie wiem....
moze to dobry pomysl aby podpytac... jezeli ja zainwestuje w chodzik, a tak jak mama jednego szkraba pisala ze chodzikow nie uznaje to bedzie sie kurzyl w kacie., albo aby nie zdublowac prezentow. Chociaz ten muzyczny domek fajniutku tez. Dziekuje Wam bardzo :)

Gość ninuno
domek z linku wyzej tez bardzo fajny synek ma go i potrafi sie nim zajac na dluzej uwazam,ze jak idziesz na urodziny syna kolezanki to 100 zl jest az nad to jednak to tylko moje zdanie;) na pewno nie kupowalabym ubranek kosmetykow nie dawalabym pieniedzy itp pomysl zeby zapytac mame tez dobry,byc moze chlopczyk ma duzo zabawek i kupisz taka ktora juz ma;)

Moj synek bedzie miał niebawem roczek i wszyscy pytają co by się przydało małemu.. a że ma multum zabawek ktorymi i tak bawi się raz za jakiś czass najchetniej wtedy kiedy mama je sprzata to nie chciałabym dostać napewno nastepnej do kolekcji.. niektorzy dają kase a mama kupuje to co jest małemu potrzebne.. albo tak jak jest to w naszym przypadku odklada na ksiażeczkę:) co do zabawek zwiazanych z nauka chodzenia to czy aby to dziecko już nie chodzi? bo np tak jak moj to juz z jakiś miesiąc biega..

Gość a u mnie odwrotnie
o matko :/ kup kwiaty rodzicom i wsio...