Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto się czubi ten się lubi

największe marzenia kobiet

Polecane posty

1.mieć bogatego faceta 2.mieć dużo seksu codziennie 2.codziennie jeździć na wielkie zakupy 3.nie pracować 4.mieć dziecko i opiekunkę 12 godzin na dobę 5.spotykać się z kilkoma facetami na boku

Gość miec szczesliwą rodzine
tzn zdrowe dzieci i wiernego wspierającego męża

Gość he he he he bajka heh
duzooo miłości do Boga i bliźniego studia i praca pieniadze!!! odjechany facet!! rodzian takie piekne zdrowe dzieciaki ooo i duzo by marzyc;p

Gość czupureczek
1 mieć kochającego faceta 2 mieć satysfakcjonujący seks 3 kupować to co się podoba 4 pracować gdy praca sprawia przyjemność 5 zajmować się sama dzieckiem ale mieć służącą 6 mieć za męża takiego który starczy za tych kilku na boku :D

Gość Lullabyfordemons
Spotkać nietuzinkowego, mądrego faceta, z którym będzie można podróżować i łazić na koncerty. Takie marzenie miałam i się ziściło.

Gość winiarzera
poznac cfanego gape

Gość Lullabyfordemons
Poza tym marzę o tym, żeby żyć z pisania i udać się w podróż dookoła świata - z naciskiem na Nową Zelandię :)

:P

nieodwołalnie jedno z najwiekszych marzen ok. 4/5 kobiet na kuli ziemskiej... ...SCHUDNĄĆ. cała reszta jest duuuuuzo dalej :)

1.mieć bogatego faceta 2.mieć dużo seksu codziennie 2.codziennie jeździć na wielkie zakupy 3.nie pracować 4.mieć dziecko i opiekunkę 12 godzin na dobę 5.spotykać się z kilkoma facetami na boku Widzę że jest nas więcej. Bardzo dobrze że w końcu faceci przejrzeli na oczy.

Gość a jak dla mnie to tak
1. miec kochajacego faceta 2. byc z facetem ktorego sie kocha 3. miec na tyle pieniedzy zeby moc zaspokoic swoje (moje niezbyt wygorowane) potrzeby 4. byc zdrowa 5. byc zawsze tak piekna jak jestem teraz :) 6. zeby moi rodzice byli zawsze zdrowi, szczesliwi i nigdy nie umarli... p.s. kolejnosc nie swiadczy o priorytecie waznosci.

Gość woman with the kiss
zeby mnie w koncu pocałował:P

:P

Czyli nie jestem kobietą. Kurcze nic nie pasuje, bo 1) ja wolałabym być bogata, nie mąż, żeby mi to wypominał... 2) komu seks do życia potrzebny? samemu też mozna się świetnie pobawić:D 3) boooże zakupy tak, ale wielkie? codzienne zakwasy-nie dziękuje:o 4) chyba bym jajo w domu zniosła, nie ma takiej opcji bym nie pracowała... 5) hmm zbyt duże ryzyko i adrenalina, a poza tym po co mi jeszcze jakieś dziady, skoro już jeden w domu jest?:o Może troszkę przesadziłam, ale to co napisałeś ma się nijak do moich marzeń:) Ale pewnie średnia marzeń wszystkich kobiet Polskich jest zbliżona do twojej pisaniny, więc się nie dziwie.