Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kessia

Mama dała mi z liścia....

Polecane posty

Gość Kessia

To może najpierw opisze sytuacje... Kumpela u mnie spała, więc rano poszłyśmy na spacer, a jak wróciłyśmy mama zaczęła mi wymyślać z sprzątaniem... zawsze tak robi jak ktoś u mnie jest. Powiedziała, że mam posprzątać... później zaczęłam się wygłupiać i umoczyłam palec w farbie i dotknęłam jej nosa, ale czystym palcem.. Zaczęła się na mnie rzucać i uderzyła mnie najpierw w ramię... Powiedziałam jej, że ma najpierw pomyśleć co chce zrobić i żeby spojrzała w lustro, bo jej nie ubrudziłam... poszła do łazienki, ale najpierw mnie zwymyślała, więc ja wybuchłam i powiedziałam jej, że jest prymitywna i spytałam cy ma rozum, bo zachowuje się jakby go nie miała.... podeszła do mnie i dała mi z liścia.... Nie pierwszy raz mnie uderzyła, jak byłam mała byłam bita za byle gówno... raz nie tak uderzyła, że leciała mi krew z nosa, następnym razem miałam siniaka pod okiem i jej oddałam to tak mnie zbiła, że leżałam na podłodze i nie mogłam się ruszać, bo biła mnie pięścią... więc nawet jak się stawiam to nic nie daje... Już nawet kiedyś miałam takie plany, że wyprowadzę się z domu i zabiorę wszystkie meble itd... Dodam, że mam chłopaka 11 lat starszego, który mieszka i pracuje w Holandii; wraca mniej więcej co dwa miesiące na kilka dni i teraz się nie odzywa od 31.05... Poradźcie co mam zrobić z mamą!! Plis...;(

Gość a ile ty masz lat??

Gość jekcz342
Jak masz liceum skończone i zarabiasz na siebie. To możesz się wyprowadzić. Będzie ci łatwiej.

Gość annngielka
zrób jej awanturę powiedz ze jak cie jeszcze raz dotknie pójdziesz na policje i ze rozpowiesz wszystkim naokoło co ona ci robi,powiedz jej ze powiesz wszystkim sąsiadom i w szkole(jesli chodzisz jeszcze do szkoły)powiesz wszystkim i wychowawczyni sie poskarzysz.ona musi wiedziec ze nie ma prawa cie dotknac.na takich tyranów zwykle najbardziej działa jesli sie zagrozi ze sie powie jacy sa,bo pewnie przed ludzmi zgrywa dobra mame,co?powiedz jej ze jesli cie jeszcze raz tknie powiesz wszystkim sasiadom,w całym miescie(czy tam wsi)rozpowiesz co wyprawia.i ze pójdziesz na policje.

Gość Kessia
17 i w tym problem zaczęłam technikum hotelarstwa.... Chciałam jej oddać, bo do tego to bym się nie czaiła, ale kumpela była w pokoju obok...

Gość jekcz342
To zrób tak jak radzi annngielka.

Gość Kessia
Muszę coś z nią zrobić, bo mam ważniejsze problemy niż ten śmieć... bo to, że mnie uderzyła w twarz świadczy o tym jaka jest i sobie tym szacunku nie załatwi... Nawet jak się kłóciliśmy z chłopakiem to nigdy go nie uderzyła... Jeśli używaliśmy siły wobec siebie to tylko po to, żeby druga osoba w złości nie poszła w pi*zdu... on mnie tak robił