Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puk_puk

Kiedy facet jest kiepski w lozku

Polecane posty

Gość puk_puk

pytanie nastepujacej tresci mam... moj facet jest beznadziejny w lozku, nie liczy sie dla niego moja przyjemnosc, wazny jest jego orgazm...rozmawiam z nim o tym i rozmawiam, tlumacze i tlumacze... i nic ;( ;( mam juz tak dosc ze mam ochote na wielka awanture i wykrzyczenie mu tego prosto w twarz "tak skarbie jestes fatalny! mialam z Toba orgazm tylko 3 razy, przy czym 2 razy musialam sama sie stymulowac! nic do ciebie nie dociera, mam dosc!" czy to ma sens? mi jest zal samej siebie jak tak rozmyslam o tym naszym pozyciu seksualnym ;/

Gość ciekawska kobietka
Następnym razem poproś go o coś w bardzo konkretny sposób jak już będziecie w łóżku, jak znów zlekceważy Twoje prośby i nawet nie będzie się starał je spełnić, to przestań z nim sypiać - może to go otrzeźwi. Jest jeszcze jedna możliwość - może on nie umię,nie ma doświadczenia - wykaż zrozumienie i delikatnie pokieruj jego dłonie, język, pokaż mu jak to sama robisz. ;) Liczą się jego chęci do nauki!

Gość puk_puk
kiedy tych checi wlasnie chyba brak... ja mu pokazuje to nie jest tak ze czekam na cud, ale on sie szybko niecierpliwi i jesli po 5 minutach nie dojde to on jest juz wkurzony i niezadowolony

Gość qdzibo
współczuję... skoro rozmawiałaś to prawdopodobnie twój facet ma cie dosłownie w... istnieje jeszcze prawdopodobieństwo ze od nie pasujecie do siebie- rózne temperamenty- powodzenia

Gość puk_puk
ja widze po nim, po jego twarzy i reakcjach ze jesli proboje mu cokolwiek wytlumczyc to on zamiast z ciekawoscia to przyswajac to odbiera to jako atak

za mocno go przypierasz do muru. teraz twój facet czuje sie jak dziecko...męzczyna jako organ nie moze stracić autorytetu. tym bardziej w łózku...

Gość puk_puk
Udalo sie! Porozmiawialismy i znalezlismy problem. W czasie seksu po prostu musze byc w tym samym pokoju co on! Wtedy jest ok!

Gość ciekawska kobietka
To powiedz mu wprost, że kobieta potrzebuje od 20 do 30 min. stymulacji dla osiągnięcia orgazmu i niech się nie dziwi, że w 5 min. cud się nie zdarzył - pewnie, że przypadkiem można dojść szybciej ale niejest to łatwe, a jak już masz taką presję, zeby dość jak najszybciej, zamiast cieszyć się pieszczotami, to już zupełnie trudno jest o satysfakcję. Staraj mu się to tłumaczyć delikatnie, ale bardzo bezpośrednio. Jak mu zależy, to się będzie starał, a jak nie to daruj go sobie, bo na Tobie też mu raczej nie zależy.

Gość balsam i zoladkowa gorzka
rzuc go, znajdz se innego albo kup wibrator czy strzelaj palcoweczke . . .

Gość puk_puk
wow, doczekalam sie w koncu podszywa az sie poczulam wyrozniona ;) a co do waszych opinia 'ciekawska kobieto' masz racje przez to wszystko czuje ogromna presje i wiem ze i on ja czuje, ale sama juz nie wiem jak z tego wybrnac bo to juz zaszlo tak daleko, problemem jest tez roznica w libido, ja chce codziennie on raz w tygodni (to od tego sie wszystko zaczelo). 'balsam' rzucenie go rozwazam od jakiegos czasu i tylko wkurza mnie ze powodem bedzie seks-niedopasowanie, a co do samozaspokajania sie... coz, bez mojej zwinnej reki juz dawno bym sfiksowala z flustracji

Gość puk_puk
nie chce go rzucac, jest bogaty, daje mi na zakupy, przy nim nie bede musiala chodzic do pracy jak jakas zwykla baba. do tego w domu sprzata i gotuje, ja moge ogladac seriale i internet. no ale chyba poszukam sobie kochanka, slabo jak nie mam orgazmu :(

Gość Jestem sobie robot młody
nie boję się ja wody gdzie woda to ja hyc nie boję się nic a nic oj danaż moja dana do białego rana

Gość luthien...
Może spróbuj tak... Powiedz mu, że chcesz spróbowac czegos nowego:) Niech się położy na łóżku, Ty mu przywiąż ręce i... działaj sama:) w tym seksie będziesz mogła patrzec tylko na swoje potrzeby, kierowac seksem. Moze on wtedy zrozumie jak to jest, jak druga strona myśli tylko o sobie:) Tylko uważaj, żeby on pierwszy nie doszedł;) A jak facet nie zrozumie, to trudno, chociaż ten jeden seks będzie po Twojej myśli:D

dla pewnosci żeby nie uciekł z łózkiem przywiaz mu tez nogi...

Gość ale sie usmiałam
od kiedy kobieta potrzebuje 20-30 minut na orgazm? chyba jak sie ja stymuluje lewa stopa :o ja tam mam orgazm po 5 minutach jak jest fajnie :p Co do problemu autorki- jakbym czytała o moi ex :o Były rozmowy, był mój płacz, coś tam sie poprawiło ale ogólnie bida z nędza. moze wizyta u seksuologa? bo cos musi byc nie tak skoro, wiekszośc facetów naprawde lubi sprawiac rozkosz kobiecie.

na twoim miejscu bym z nim zerwała, gdyż wogole nie bierze Twojego zdania, twojej przyjemnosci pod uwage, zwłaszcza, ze nie raz mu juz to powtarzałaś. ;)

Gość ciekawska kobieta
Pewnie, że można dojść szybciej do orgazmu, ale nie zawsze szybciej się udaje. Czasem wystarczy 5min, a czasem 15 min., ale to zależy od wielu czynników. A jak autorka jeszcze czuje dodatkowo presje czasu, to już zupełnie jej ciężko się skupić na odbieraniu przyjemności. Kobieta aby osiągnąć orgazm, musi być odprężona i podniecona - jak będzie myśleć o innych sprawach, a nie skupiać się na odbiorze bodźców, to raczej kiepska przyjemność.