Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramaja123456

proszę wesprzyjcie;((((

Polecane posty

Gość ramaja123456

mój chłopak ma dziś urodziny i nawet mnie nie zaprosił:(( i przez cały wieczór nie odbiera telefonu;(( nie wiem co mam robić;( bo wszystko jest raczej jasne;(((((((((((((((((((

Gość ramaja123456
no własnie nie:( ale to ygląda jak zwykła olewka...

Gość bronisława mocnaa
udaj że zapomniałaś !

Gość no to pogratulowac
chlopaka.A ty jestes pewna ze on nim jest?moze dla niego ty nie jestes jego dziewczyna???????

Gość ramaja123456
nie, nie planowaliśmy. w sumie to ja mieszkam dość daleko od niego i nie mogłabym tak czy siak przyjechać do niego. Ale przynajmniej mógł coś powiedzieć na ten temat albo coś:( urodziny jednak to jest ważna rzecz a on wyszedl z domu na picie z kumplami i nawet nie zabrał telefonu...:(

Gość ramaja123456
a ja głupia łudzę się ze może zapomnial telefonu... mógł chociaż dać znać że wychodzi;( a on nic;( tak poprostu zniknął;(((((((((((

wiem że to bardzo przykre - wyobrażam sobie jak sie musisz czuć. J a na Twoim miejscu położyła bym sie spać i jutro z nim na spokojnie porozmawiała- tylko nie odzywaj sie pierwsza , poczekaj az sam sie odezwie i zacznie sie tłumaczyć.

Gość ramaja123456
to już nie pierwszy raz tak sie zdażyło:( chyba to koniec bedzie... ale musi to wyjść ode mnie;( ja sie z nim męcze a nie potrafię powiedzieć dość;(

Gość ona z penisem tatusia
olej fiuta, zerznij kogos :D

Gość ramaja123456
nie mam nikogo pod ręka:D

Gość ramaja123456
nie mam nikogo pod ręką:D

Gość ramaja123456
Nie mam nikogo pod ręką:D

Gość penis nabrzmialy
laleczka kotku przejedziesz mi kolczykiem po ptaku?

Gość ramaja123456
Ależ mi skopiowało, przeraszam. Ostatnio wczoraj z nim rozmawialam. mówiłam że chciałabym żeby mówił mi o jakiś ważnych rzeczach które robi i powiedzial że tak bedzie robił. a przeciez urodziny to jedna z ważniejszych spraw. a teraz zniknął bez śladu a ja tu czekam durna na telefon;( a on pewnie specjalnie zostawił w domu żebym nie dzwoniła;( zal mi się;(

W jaikm wy jestescie wieku? Czy to jest powazny zwiazek? wiesz z tego co piszesz to ten koles sie zachowuje jak dzieciak

Gość sadfasdfas
ja tam osobiscie bym nie robił wielkiego halo, urodziny dzien jak codzien :) lalleczka87: podobasz mi sie :)

Gość ramaja123456
20 lat mamy;(

Gość ramaja123456
tylko ze wiesz, dzień jak codzień ale codzień sie nie imprezuje. wiec jednak to jest coś ważnego. ja bym mu napeno powiedziała ze ide z kolezankami na moje urodziny...

Njlepeij porozmawiaj z nim jutro i powiedz dokladnie to samo co mówisz teraz tu,to jest naprawde wazne. Jesli zle sie czujesz i rani Cie jego zachowanie to koniecznie z nim o tym porozmawiaj- swoją drogą facet który ma 20 lat ma myślenie nastolatka jeszcze

weź go olej, jak on się tak zachowuje to raczej nie traktuje cię zbyt poważnie...

Gość ramaja123456
w sumie tak. tylko ostatnio była akcja, ze powiedział... napisał smsa że dość pierd*** koniec z nami, tym razem jestem tego pewien. nie chcę ci widzieć. wyłączyłam zatem tel i nie odbieralam wiadomości i telefonów od niego. a on nie dawał za wygraną i błagał bym do niego wróciła. i nie wiem dlaczego to zrobiłam. teraz nie wiem czy mnie traktuje poważnie, czy nie. bo przecież gdyby mu nie zależało to by nie błagał żebym wróciła do niego. ale z drugiej strony by mnie przecież nie olewał...;(

sczerze powiedziec to dla mnie by taki związek już nie miał sensu...tymbardziej ze odnosi sie jużteraz do ciebie w taki sposób, raczej nikłe są szanse że bedzie lepiej z jego strony i bedzie Cie szanował

Gość ramaja123456
cholera, i co ja mam teraz zrobić??;(

może mu się coś odwidziało... niestety miałam kiedyś do czynienia z podobnym przypadkiem... koleś imprezuje, a potem może sobie o tobie przypomni...nie powinien się tak zachowywać... Też go olej, nie odzywaj się pierwsza, poczekaj na jego gest... I najlepiej jak się już odezwie to bądź zimna... W sumie nie warto tracić czasu na takiego typa... Ja z jednym takim kiedyś skończyłam, po prostu go olałam, a po jakimś czasie, jak zobaczył mnie z innym, to nagle zaczął ciągle pisać i proponować spotkania...

Szczera romowa jest tylko jedynym wyjsciem w ty momencie. Ja to widze tylko tak; on jutro dzwoni( miejmy nadzieje ze tak bedzie, wytłumaczy sie itp.) potem ty mówisz ze chcesz sie spotkac i na spotkaniu wyjasniasz pomału i mówisz jasno jak sie czujesz,a czego oczekujesz od niego. Powiedz oczywiscie ze zranił cie dzisiaj i zapytaj go wprost czy traktuje powaznie ten związek i czy zależy mu na tobie? czy cie kocha?