Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest grane???

Prowokacja?

Polecane posty

Gość Co jest grane???

Napisalem wiadomosc do mojej sms zeby zajrzala nk bo wyslalem jej dosc dluzsza wiadomosc podajac prawdziwy powod rozstania tresc sms'a 'zostawilem ci na nk cos co juz dawno powinienem' odpowiedz nadeszla po kilku godzinach 'nie wiem kim jestes bo nie mam twojego numeru' co o tym myslicie?

Gość bo pójdę spać....
chory sposób na rozstanie więc dostałeś chorą odpowiedz

Gość _Missi__
Może skasowała Twój nr telefonu? Albo przeczytała Twoją wiadomość na NK... jednak w ten sposób daje Ci szansę, żebys zmienił tę tresc ? Udając, że nie wie kim jestes i o co chodzi? Może pomyliłeś nr telefonu przez przypadek? A może ona zgubiła telefon? Nie wiem.. wydaje mi się, że jak jest się z kimś w związku to powinno się znać numer tej drugiej osoby samoistnie.

Gość ydfrewys
A ja nie moge umiescic nowego tematu, juz tak dlugo mnie blokuja !

Gość ydfrewys
Jutro macie wolne czy pracujecie????

Gość do autora.. .. ..
rozstanie świadczy o mężczyźnie. ty, zrobiłeś to w mało elegancki sposób. naprawdę nie stać cię na to by do niej pojechac i powiedzieć jej żegnaj, już więcej się nie spotkamy?

Gość fsdfsfdsfsfffsdff
A mnie śmieszy w ogóle podejście kobiet do tego w jaki sposób faceci powinni się rozstawać. Co za różnica w jaki sposób się ludzie rozstają?! Skoro rozstanie jest nieuniknione i nigdy razem już nie będą, to bez znaczenia czy facet kobiecie powie wprost, czy napisze. Z drugiej strony, to przecież kobiety też piszą maile, czy listy w których piszą dlaczego się rozstają ze swoimi facetami, ba, nawet rozstają się przez same sms-y, więc nie ma tu reguł. Jak związek się sypie, nie ma mowy o porozumieniu i nie ma nawet o czym rozmawiać, to rozstać się można w dowolny sposób.

Gość wiesz, ja nie rozumiem
'prawdziwy' czy 'nieprawdziwy' powód jest! i jeśli jest, to o tym trzeba powiedzieć. niczego śmiesznego nie widzę w mówieniu wprost o rozstaniu. chowanie głowy w piasek powoduje tylko u kobiet jeszcze większy żal. a tak, popłaczą sobie ale na pewno nie zrobią niczego, żeby go zatrzymać. nie da się posklejać potłuczonego dzbanka, żeby znowu był cały. o tym wiedzą wszyscy. sposób też się liczy. nie wystarczy napisać sms-a , maila, to trochę chyba za mało zważywszy na sam fakt bycia ze sobą ileś tam czasu, no i przede wszystkim kulturę bycia.

Gość fsdfsfdsfsfffsdff
eee tam. Takie są tylko pobożne życzenia kobiet odnośnie tego w jaki sposób chcą aby się odejście faceta odbyło. W życiu bywa różnie i nie zawsze jest pożegnalna rozmowa. Faceci zresztą nie lubią tego.