Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Missi__

Mężczyźni - jakich kobiet szukacie?

Polecane posty

Rozsądna, twarda, komunikatywna, wesoła, z dystansem do siebie i innych, zaradna, cyniczna, z instynktem, wyrazista, wymagająca.

Więc tak: - kochająca - wesoła - wierna - wyrozumiała - troskliwa - szalona - spontaniczna - odpowiedzialna - myśląca nie tylko o sobie - zboczona :p - nimfomanka :D - domatorka - rozmowna - nie kryjącą co ją boli - szczera - otwarta - i dużym bonusem byłoby gdyby była; - szczupła - seksowna - otwarta na nowe propozycje Ale bardzo dobrze wiadomo że takie nie istnieją. Te wszystkie cechy nie potrafią w Was występować jednocześnie :)

Gość cajou
Mellygion serio, powinna byc cyniczna ? myślałam, że takie odstraszają ?

Gość cajou
i co znaczy " z instynktem" ? do czego to odnieść?

Mężczyzna od A do Z (Nowa edycja) Nowa, rozszerzona edycja książki jeszcze lepiej pozwoli Ci zrozumieć mężczyznę i stworzyć związek, w którym będziesz szczęśliwa i kochana... http://zlotemysli.pl/fantastyczne ,1/publication/show/6486/mezczyzna-od-a-do-z-nowa-edycja .html

Gość eyuioa
z dystansem do siebie i do innych ? jak to rozumiesz ??

Gość eyuioa
jestem nierozumna

Gość SZUKAMY WIERNYCH!!!
i szczerych. czy to tak wiele? reszta: seks, kasa, praca, wszystko jest do zrobienia i ulepszenia. czy to tak wiele?

Gość ralph romance
Inteligentna sexowna brunetka z poczuciem humoru. 165-170 cm - 55-65kg ;] dlugie wlosy spinane w kok Znajaca swoja wartosc, niekonfliktowa, widząca w życiu inne cele niz zarabianie kasy i sprzatanie ;], wierna , szczera, z ogromnym poczuciem humoru, romantyczka i nimfomanka ;]

Ja już nie szukam bo takową posiadam, ale moje kryteria to: SZCZUPŁA !!!!! 165 - 170 50 - 55 kg piersi C/D/DD uczuciowa nie paląca zadbana kobieco ubierająca się ( glany, czułenka - won ) mająca pasje wykształcona potrafiąca kochać nie materialistka inteligentna i oczytana z bogatym słownictwem No i co wy na to drogie panie ? :classic_cool: jestem sobie hszonszcz i dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość to ja :)
ja jestem wysoka szczupla ponoc mam mila twarz i jestem spokojna reszta tez sie zgadza :)