Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alellujaaa

moje fantazje a podejscie mojego faceta

Polecane posty

Gość alellujaaa

podnieca mnie upokażanie i bicie faceta :p Ostatnio fantazjowałam o tym że jestem szefową jakiegoś młodego niedoświadczonego przytojniaka oczywiście z dorodnym sprzetem, który z zazenowaniem wykonuje moje polecenia. Albo że gwałce jakiegoś zajetego faceta- on nie chce zdradzic swojej dziewczyny, przywiazuje go, dobieram sie do niego a jego podniecenie rosnie chociaz on nie chce tego robić. Albo że zwiazuje i torturuje mojego exa, doprowadzam do wytrysku w emnie a potem siadam na twarzy i kaze mu wszystko zlizać :p.. Aż mam ciarki. Najgorsze jest to że moj facet uwielbia dominowac w łózku. Mówiłam mu o moich fantazjach, raz nawet go "zgwałciłam" kneblując go majtkami i przykuwajac do łózka, to był jeden z najlepszym razów w moim zyciu a on po wszystkim powiedział że czuje sie fatalnie :o JA z kolei mam dosyć tego że co seks nie moge sie ruszyć ( łapie mnie za rece) napoczątku to mi sie podobało, ale teraz wzbudza we mnie agresje, szczególnie tym że nie moge sie odwdzieczyć.. Ech

szanowna pani domino....ty tez czujesz się fatalnie po seksie wiec i on moze sie poświecić. wiekszość kobiet tak czy siak upokarza swojego faceta robiac mu wurzuty po raz miloionowy:) co do bicia tu jesteś ewenementem którego obecny partner powinien nosic na rekach. nudzić sie z toba nie da oczy trzeba miec dookoła głowy...