Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzenie feniksa

jak zmienić tryb życia?

Polecane posty

Gość odrodzenie feniksa

Chciałabym zmienić swoje życie, przejść na wegetarianizm, zacząć dbać o swój organizm, wygląd, zacząć ćwiczyć - po prostu, dokonać rewolucji w swoim życiu. Czy to możliwe? Uciął się ktoś z Was kiedyś od dotychczasowych nawyków i zmienił je? od czego zacząć?

Gość odrodzenie feniksa
podbijam temat! Wypowie się ktoś zorientowany?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja wegetarianka od dwóch lat !!!! Zaczełam od obrzydzania sobie mięsa i kiełbas i teraz nie tknę fuj !!! Lepiej się czuję schudłam :)

wegetarianizm nie jest do końca zdrowy. proponowałabym raczej zaplanowanie sobie tygodnia z ćwiczeniami, siłownią i spacerami i wycieczkami rowerowymi. jeśli chodzi o zdrowe zywienie to po prostu skończ ze słodyczami i szybkim barowym jedzeniem. zacznij gotować sama, używaj lżejszych zamienników. Tu mam na myśli dodawanie do surówek zamiast np. śmietany czy majonezu użycie jogurtu naturalnego. nie odmawiaj sobie bo bedziesz miała gorszy nastrój. jeśli masz ochotę na czekolade po prostu zjedz jedną kostkę i zamknij opakowanie. Najważniejsze zebyś w domu nie miała kuszących i niezdrowych produktów, zamiast nich jakieś orzechy czy pestki słonecznika.

Gość odrodzenie feniksa
dzięki dziewczyny, ma jeszcze ktoś ciekawe porady albo strony albo książki. A jak wejść na tory wegetarianizmu? z dnia na dzień, czy stopniowo, opiszcie mi proszę swoje początki..

jest tu może jakiś wegetarianin? Proszę o opisanie swoich początków na swojej nowej jeśli można to tak nazwać diecie...