Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaaa 22222222

szczuplutka ?

Polecane posty

Przy wzroscie 170 waze ok 57- 58 kg. Jestem drobnej budowy. Moje wymiary to ok 92/67/97 a wiele osob mowi mi ze jestem szczuplutka ? Wkurza mnie to bo ja jestem normalna , szczupla a szczuplutka to mi sie z jakas chudoscia kojarzy a mnie daleko do tego.

Gość no jestes szczupla
ja jestem uwazana za szczupla osobe a mam 52kg przy 164cm i wymiarach 82/65/91 to cos zlego? moim zdaniem ok pod warunkiem ze sie jeszcze nie odchudzasz specjalnie;)

nie odchudzam sie , osobiscie nie podobaja mi sie chude laski

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
ja mam cos 88/75/90 i tez ok 170 i 58kg i nie mowie o sobie ze jestem chuda ;] najlepiej to bym chciala wazyc 50kg

waga nie zawsze jest wyznacznikiem. Tłuszcz mało waży, a wy jesteście tłuste i tyle. Ja ważę więcej bo mam rozwiniętą mase mięśniową, a tłuszczyk nigdzie mi sie nie majta.

Gość mała czarna88
To Wy i tak jeszcze dajecie radę! Ja ważęw porywach 47kg (ale naprawdę w poryqwach!) przy wzroście ok 164 :D Zwykle natomiast to jakies 45 kg. Ale daje sobie juz spokoj z wrzucaniem wagi na siłe, bo to nic nie daje - widocznie taka moja "uroda" :classic_cool:

Gość roksana15
Ja przy wzroście 171 cm waże 45 kg i mi też mówią że jestem chuda ale ja się tym nie przejmuje wiem że dla siebie jestem taka jaka być powinnam ;)