Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca z jaskini

jak to jest z facetami gdy chowaja się w jaskini

Polecane posty

Gość smoczyca z jaskini

nie rozumiem jak to jest z facetami gdy chowaja się w swoich jaskiniach,by pomyslec,dojśc do siebie,szukać rozwiązania, sa tacy faceci którzy się zamkna to nic do nich nie dociera,nie pisza nie telefonuja i ot tak nagle wracaj ajakby nigdy nic mówiąc tęskniłem za tobą,tak cie pragnę, kurde! jak tęskniłes to dlaczego nie przyjedziesz,nie dzwonisz? nie kumam facetów

Gość Glagatka
Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus - polecam. Dużo takze na temat meskich jaskiń...

Nie wiem po co, zastanawiasz się, jak to z nimi jest ? Najważniejsze, jak to z Tobą jest. Facet, który nie odczuwa potrzeby komunikacji z Tobą, nie jest wart myślenia, ani zastanawiania się, co on w tej "jaskini" robi. Więź tworzy para ludzi, a nie pojedyńcza osoba, która kocha za bardzo. Wyluzuj więc i zajmij się sobą, a tego bubka przegoń bo nie jest wart Twoich myśli i nakręcania się bez potrzeby. 🖐️

Gość tacy po prostu jestesmy
a Ty się musisz uzbroić w cierpliwość:) skoro Cię kocha i tęskni, yo znaczy, ze tak jest, a Ty musisz po prostu to p[rzyjac. my jakos musimy zrozumiec, ze Wy przed okresem macie burdel we lbach i lepiej sie do was nawet nie usmiechac, a Ty nie mozesz zrozumiec, ze facet tez musi pobyc sam? racja - przeczytaj te ksiazek do konca. ZE ZROZUMIENIEM! i uciekaj z kafeterii, bo tutaj tylko Ci w glowie namieszaja i gorzej na tym wyjdziesz. a najlepiej ROZMAWIAJ ROZMAWIAJ ROZMAWIAJ ZE SWOIM FACETEM!

Gość życie to nie bajka
dobrze to powieccie mi co ja powinnam zrobić facet się ze mną umówił jakiś czas temu że za 2 tyg. się spotkami wyjedziemy na wspólny weekend ja się zgodziłam a on od tamtej pory odzywa się od czasu do czasu bądz milczy niby jest bardzo zapracowany jak mam to rozumieć czyli nie potrzebuje ze mną kontaktu telefonicznego bo wie że jesteśmy umówieni?

Gość pupa brzoskwinka
ma inna a ty jestes w rezerwie