Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawa25

W jaki biznes zainwestować 50 000 zł ?

Polecane posty

Gość Warszawa25

Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość szukam i szukam i nie wiem jak
dali ci kredyt pojebie i chcesz sie teraz polansowac na forum ???

Gość sangerio
Kup akcje np.Boryszew i bedziesz do przodu ladnie.

Gość można żyć bez powietrza
kup za nie kondomy i zostań dziwką:)

Gość tryuio
na waciki????

Gość KambodzaBoy22
Hahahhahahaha:D

Gość Warszawa25
Zazdrosc was zzera, tak sie sklada ze akurat mam te pieniadze z innego biznesu, sa jednak za male zeby otworzyc podobna dzialalnosc, wiec szukam pomyslu na cos malego a dochodowego.

O rany ciężko jest powiedzieć w co zainwestować takie pieniądze, bo może to być naprawdę wszystko. I najważniejsze, żeby się do takiej inwestycji dobrze przygotować. Ostatnio trafiłam na serwis magazyny.pl, gdzie można znaleźć nieruchomość pod wynajem, ale też poczytać o analizach rynku. Można też skorzystać z usług specjalistów, którzy przeprowadzą przez cały proces inwestycji,

Gość Internetowy
Na bazie raportów firmy http://www.Jartom.pl wnioskuję, że warto inwestować w magazyny. Słuchaj możesz zrobić tak, że wynajmujesz magazyn i udostępniasz jego fragmenty za opłatą różnym firmom, które potrzebują miejsca na przeładunek towaru. Z czasem możesz zdobyć stałych klientów i systematycznie czerpać zyski.

mam pomysł. uzbieraj drugie tyle i dopiero poproś o radę. za 50 tyś to możesz jedynie otworzyć stragan na bazarze albo handlować czymś na allegro.

Jeśli podzielimy sięzyskami pół na pół i założymy spółkę, to ci podam bardzo dobry sposób na spore dochody.

Gość fillllipowska
A moze niech bedzie to SPA, gabinet kosmetyczny ? Teraz z tego co wiem to coraz wiecej osób korzysta z takich dogodności. Ja planuje też coś takiego tylko szukam dobrego wykonawcy sauny i łazni parowej. Czy moze znacie sprawdzoną firmę ?

Gość gość
Autorko: jeśli ktoś ma pomysł na taki biznes to sam go realizuje a nie opowiada na prawo i w lewo po internetach żeby sobie robić konkurencję :) 50 kafli to jednak mało, jeśli weźmie się pod uwagę biznes z dużym rozmachem, ale może wystarczyć na coś małego: może rozejrzyj się za jakąś franczyzą? Na stronie franchising.pl jest dużo ofert.

Gość boguszka_kk
Filipowska dobrze napisała. Teraz z tego co nawet sama sie orientuje jest duze zapotrzebowanie na salony SPA i medycyny estetycznej, wiec rzeczywiscie warto jest w nie zainwestować. Wydatki na salon na pewno szybko sie zwrócą.

Gość gość
podnosze , a mała gastronomia? co mysliie?

Gość gość
hotel dla psów!!!!

Gość gość
kup watrobe kiedys ci sie przyda

Gość Miłka388
Zdecydowanie fajnym biznesem może być zostanie franczyzobiorcą lokalu gastronomicznego, najlepiej takie, jak ten http://www.westernchicken.pl , który jest już znany i dobrze wypromowany, dzięki czemu od samego początku klienci będą nas kojarzyć i chętnie u nas jeść .

Gość gość
Sensowna kwota, mam podobną i też mam problem ze znalezieniem tematu, który byłby godny uwagi. Jednym z pomysłów są obligacje prywatne i konkretnie - http://www.big.biz.pl/poradnik-inwestora/ bo przynajmniej opcja wydaje się nie generować ryzyka, ale czy rzeczywiście to jest opcja bez ryzyka?