Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jzvkzvb

Jak sie przemoc zeby urodzic dziecko???

Polecane posty

Gość jzvkzvb

mam juz 34 lata i niemoge sie przemoc zeby zajsc w ciaze, chcialabym miec dziecko ale sie boje czas leci a ja ze strachu chyba zwyczajnie sie na to nie zdobede, nie wiem moze bede zalowac ale stach mnie przeraza, chyba wybiore sie do psychologa

Gość ale czego sie boisz?????

Gość kiedyś panicznie bałam się
ciąży, kobiet w ciąży, na ich widok robiło mi sie słabo i kręciło się w głowie. Ewentualna ciąża jest też jedną z przyczyn, dla których w wieku 25 lat nie uprawiałam jeszcze seksu. Teraz może juz trochę mniej sie boje, ale wszystko to wydaje mi się dziwaczne i straszne. Najlepsze, że jestem osoba o gruntownym wykształceniu biologicznym, nic mnie nie brzydzi i nie przeraża, tylko ciąża:O

ja mam 27 a staralismy sie prawie 3 lata...jeszcze nie wiem czy mam instnkt taki ksiazkowy i w ogole nie wiem jak to bedzie, ale wlasnie na tym polega cala tajemnica;) lepiej zacznij sie starac i nie marudz:) pozniej juz tylko ciezej bedzie Ci podjac decyzje o ciazy...

Gość ale czego sie boisz?????
kiedyś panicznie bałam się: jestes biologiem??????

Gość zuj jk zajdziesz to urodzisz
a chcesz miec dzieci czy tylko w ciaze chcesz zajsc?

Gość ja tez sie kiedys bałam i to
panicznie, jak widzialam ciężarne kobiety na ulicy to zwyczajnie chcialo mi się wymiotowac, na sama mysl ze bede miala duzy brzuch i bede musiala z takim chodzic bylo mi słabo, ale zaszlam w ciaze urodzilam przez cesarke bo chcialam i jestem szczesliwa, kazdy sie boi ale jak zobaczysz swoj brzuszek to ci przejdzie, chociaz znam kobiety ktorym nawet psycholog nie pomogl, ze strachu nie maja dzieci

Autorko, stara rura z Cibie i powinns juz zaczac nie myslec o dziecku tylko sie juz o nie starac. Za pare lat bedziesz plakala ze nie mozesz zajsc w ciaze, mimo ze juz jestes stara jak na pierwsze dziecko. Napisalam co mysle.