Anetka1990 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Co miesiąc strasznie przeżywam to napięcie,najgorsze są zmiany humorów. Jestem STRASZNIE nerwowa,raz płaczę,za chwilę się śmieję. Nie wiem jak sobie z tym radzić,myślałam już nawet o jakichś tabletkach na uspokojenie... POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gracha Napisano Czerwiec 4, 2010 zjedz czekoladę-poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 ja już wielu rzeczy próbowałam,czekolady też. Nic nie działa:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwierciadłooo Napisano Czerwiec 4, 2010 Bardzo skuteczny jest wiesiołek. Można kupić w sklepie ze zdrową żywnością i zmielić - zażywać 1 łyżeczkę dziennie, albo kupić Oeparol w aptece. Na mnie działa. Mi najbardziej pomaga na bolesność i napięcie piersi, nie cierpię zbytnio na PMS, ale dzięki piciu Oeparolu nie mam takich przykrych dolegliwości jak nabrzmienie i bolesność piersi, co wcześniej niesamowicie mi uprzykrzało życie ;) Na resztę objawów PMS też na pewno działa, bo nawet na ulotce jest wzmianka że pomaga w leczeniu zespołu napięcia przedmiesiączkowego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Dziękuję za radę,napewno spróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwierciadłooo Napisano Czerwiec 4, 2010 Nie ma za co :) Mam nadzieję, że też Ci pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach