Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aunt barbara

ciekawe miejsca w ktorych kochaliscie sie?

Polecane posty

Gość aunt barbara

ciekawe miejsca w ktorych kochaliscie sie? wymiencie jakies ciekawe., bo brak mi juz pomyslowwwwwwww :) Dziekuje, B.

Gość oj Jelen
fiat126p ....serio :D

Gość bylo takie miejsce:)
polna łaka:) a najlepsze bylo to ze gdy bylismy juz porzadnie w kacji to nad nami przelecial helikopter;)) pokrazyl i .. polecial;)))))

Łąki to norma heh ile to razy mrowisko zaliczyłem .. Nic śmiesznego jak ręce czy nogi gryza mrówki ale jak pare metrów od nas przechodził gość i mało mu ślina nie poszła to juz byla kupa śmiechu.. Jeden klient nawet pepsi proponował... Byly momenty. Albo ubikacje lub kino.. Szalała ta moja babeczka swego czasu miło powspominać ;) ale do łąk mam juz uraz raz tak mi stopę pogryzły czerwone ze dlugo żałowałem ...

Gość to się ciesz
że nie ugryzły cie w pauke :p

Gość na klatce schodowej w bloku
na klatce schodowej w bloku przy głównym wejściu ;) pokoj obok rodziców, w samochodzie zaraz obok pubu, łąka, prysznic/wanna. Swojego czasu było często i gęsto w różnych miejscach ;) po kilku latach łoże małżeńskie ewentualnie łazienka ;)

Gość Kafeterianka20
na dachu ciężarówki hmm w czyimś ogrodzie blisko ulicy:P w volkswagenie ;p

Gość boczne wejście do
Kościoła Mariackiego, ale to było dawno, jak jeszcze kamer nie było. :P i w nocy, oczywiście :D

standardowo-łąka, oj działo się:)kiedyś krowy nam się przypatrywały mieląc mordą:) na środku polnej drogi w maluchu, po czym mój rzucil zuzytą pełną gumkę na rosnące zboże i tak została...:):):) a poza tym to w lesie-przy drzewie, w piwnicy, w pokoju obok pokoju rodziców jak ktoś wyzej itp.itd.:)