Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o poradę

BOJE SIE. Proszę pomóżcie mi DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny odstawiłam tabletki. Po 30 dniach od odstawienia dostałam okres, dzisiaj mam okres trzeci dzień, ciesze się bardzo, bo naczytałam i nasłuchałam się wiele, że dziewczyny dostają @ po kilku miesiącach od odstawienia tabletek. Ale stąd też moje pytanie Drogie Dziewczyny, kochałam się ze swym mężczyzną prawie codziennie do końca, nie biorąc już tabletek, i okres mi się pojawił, czy powinnam być zaniepokojona faktem, że mimo to nie zaszłam w ciąże? Trochę panikuję, choć z drugiej strony ciesze się, bo organizm najpierw powinien się trochę zregenerować po tabletkach. No ale jednak obawiam się, że tej dzidzi nie ma:( że coś może być nie tak:(

Proszę....

Gość Zosikaaa
Mozliwe ze Twoj orgaznim wariuje moze masz jakies stresy ostatnio i temu tak

a Ty myslisz że w ciążę to sie zachodzi ot tak? nawet w najbardziej płodnym czasie szansa na ciąże to max 40%. spokojnie, jeden cykl starań to jeszcze nic. lekarze stwierdzają nieprawidłowości po roku...

Gość bardzo prosz o poradę
fru fru, ja wiem, że to nie takie proste, bo wiele kobiet zachodzi w ciążę po długim czasie od starań. No ale jednak troche się martwię....tabletki itd...rozumiesz.

Gość Zosikaaa
Zastanwo sie czy chcesz zachodzic w ta ciaze :P

Gość 222222
nie martw się ja miałam dokładnie tak samo, zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu, który mi się nieco przedłużył :) jutro rodzę :)

to sie nie martw na zapas bo stresy tylko utrudniają zajscie w ciążę. tabletki nei wpływają na płodnosć.