Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguana87

moja kolezanka karmi piersia publicznie

Polecane posty

Gość iguana87

Gdziekolwiek idzie to zawsze z dzieckiem i jak tylko zaplacze to od razu podsuwa piers. Niewazne czy na miescie czy w sklepie, ludzie patrza a ona bez wstydu wyciaga piers i podsuwa dziecku. Raz ja jakas babka chciala opieprzyc to ta moja kolezanka na nia tak naskoczyla, ze tamta poszla prawiw z placzem. Rozumiem, ze jej dziecko jest malutkie (2 i pol miesiaca) i ma potrzeby, ale czy ono musi byc tak wszedzie targane i tak bez wstydu musi byc pokazywana ta piers? Kolezanka mowi, ze to naturalne i sie tego wstydzic nie bedzie. Co o tym sadzicie?

Gość ewewww
twoja cycolina nie trafila jeszcz na kogos z "jajem" , kwestia czasu kiedy jakis facet wyciagnie jej przed nosem fujare i zacznie lac- to tez naturalna czynnoc fizjologiczna

Gość gracha
pokazuje swoją,czy Twoją pierś? to jest naturalne,byleby robić to w miarę dyskretnie

Gość bele de jour
no ja tez karmie piersia, ale jak juz musze gdzies na miescie to ide do toalety przeznaczonej do przewijania. Nigdy bym nie wyciagala cyca na widok wszystkich:o

Gość gtyhuhjdgf
normaln eze dziecko chce cyca ale ja ide w jakies ustronne miejsce lub jak np jestem w parku to odwracam sie tylem gdzies kolo drzewka a nie na lawce przy glownej alejce :O

Gość dupencja z gur
kiedys widzialam taka babe w rossmanie , sobota, tloczno. Dzieciatko zakwililo, a babka wyciagnela cyca, az wszyscy popatrzyli po sobie z niesmakiem i odeszli na bok. Owszem, jest to naturalne, ale jakies wyczucie trzeba miec. Nie wszyscy chca ogladac naga piers.

Gość iguana87
No moja kolezanka niby tak centralnie tez nie, ale zeby szukala jkiegos bardzo odosobnionego miejsca tez nie. Siada po prostu gdzies z boku, gdzie wolne i wyciaga cyca. Raz jakas babka jej zwrocila uwage to ja pogonila.

no to pięknieświadczy ten topik i wpisy o pudludziach tępych polaczkowych. jężeli się karmienie dzidziusia porównuje do wyjęcia publicznie fujary i lania . polaczkowe bydło otępiałe , odmóżdzone przez nadmierną komsupcje a braki w kulturze

Gość ewewww
trząchnij mi gałęzią>> a ty co kurwa z holandi?? to idx kurwa i nagrywaj radosna kopulacje pedofili a potem nadstwa hape na deszczyk spery od pary gejow:o :o

z jednej strony no to ok co ma nigdzie z dzieckiem nie wychodzić, mojego też karmiłam co 2godz albo częściej bo zjadał trochę wiec się nie najadał i potrzebował częściej więc jakby chciała karmić w domu no to już nigdzie by nie mogła wyjść z dzieckiem... ale przesadą jest wyciąganie cyca taj jak to ktoś napisał w sklepie.. ja także odchodziłam gdzieś gdzie jak najmniej ludzi jest i chowałam się jak się tylko da no bo troszkę się krępowałam..

Gość dupencja z gur
ja nie widzę większej roznicy. Pierś to też intymna częśc ciala, jakby nie bylo i nie kazdy chce ogladac gole cycki, tak samo jak ludzie nie chca ogladac fujary :P

Gość thaisse80
Ja nie wstydzie sie karmic publicznie, jak dzidzia ma potrzebe jesc to daje jej cyca i tyle. a ze sie komus nie podoba niech sie popatrzy w inna strone. jak ktores z was jest glodne to sie nie wstydzi zjesc publicznie batona czy hamburgera. tak samo jak male dziecko jest glodne to zaden wstyd dac mu mleko matki. poza tym jak tak niektorym przeszkadza widok piersi karmiacej to niech nie gadaja potem, ze matki siedza tylko w domu z dziecmi. ja zyje aktywnie i chce wychodzic z moim dzieckiem. a ze mam mozliwosc karmienia piersia to mu ja daje jak jest glodne. jak sie komus nie podoba powtarzam, moze sie popatrzec na cos innego.

Gość jak jestem glodna
to nie żre tam gdzie stoje , to raz. A dwa nie obnażam przy tym siebie, to dwa. Więc jest roznica jakas chyba. Moze ja wypne dupe i tez powiem : nie podoba wam sie to popatrzcie w inna strone .

Gość thaisse80
No jak mi sie cos nie podoba to po prostu sie na to nie patrze.

Gość tak dla matek karmiących
w miejscach publicznych nie dla zakołtunionych kretynów i kretynek :classic_cool:

Gość jak jestem glodna
trudno nie zobaczyc stojac np. 2 metry od kogos kto sie akurat obnaza. Moze pomyslcie , ze dzieciaki, nastolatki moga to ogladac i moze to wzbudzac np. tez niezdrowe zainteresowanie. Nie mam nic przeciwko karmieniu dziecka piersia poza domem, ale nie na widoku.

"niezdrowe zainteresowanie" - karmienie dziecka piersią to widok piekny durna zakołtuniono peezdo :classic_cool:

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze Twoja koleżanka jest zupełnie normalna, skoro karmienie piersia w miejscach publicznych nie jest dla niej problemem to tym bardziej nie powinen byc to problem dla innych

Gość pierś intymną częscią
ciała nie jest tylko sobie tak upieprzyliśmy i tak nam w głowach zostało. w niektórych krajach intymna część ciała to ramiona i szyja wiec to kwestia naszej kultury i tego co akurat w niej modne. U nas trochę to nie równe bo mężczyźni z nagim torsem nie szokują, kobiety z gołymi piersiami już tak. są kraje gdzie pod tym względem panuje równouprawnienie. Jeśli chodzi o samo karmienie to jest to zupełnie naturalne podobnie jak jedzenie przez was hamburgera na środku ulicy. Dziecko jest głodne, a ze jest ssakiem to pije mleko. Niestety przyszły takie czasy kiedy to wstydzimy się ludzkich zachowań a propagujemy te wykreowane przez postęp. Nie wiem co ma wspólnego sikanie z karmieniem. Czy swój talerz frytek też porównujecie do uryny? Niestety miejsc w których matka może nakarmić swoje dziecko jest dużo za mało! a jeśli nawet są to czasem są przerobione na magazyn mioteł, zamknięte na klucz, który ma w posiadaniu nie wiadomo kto nie wiadomo gdzie się znajdujący i tak można wymieniać w nieskończoność. Od taka nasza polityka prorodzinna. Wszystkim którzy są anty karmieniu w miejscach publicznych proponuje wprowadzić zakaz spożywania jakichkolwiek posiłków i napojów w takowych miejscach. Będzie równouprawnienie między głodnymi dziećmi a zdziwiającymi dorosłymi. Matka nie karmiąca.

Gość jak jestem glodna
tak dla matek karmiacych - sadzac po Twoich wypowiedziach i slownictwie jak z rynsztoku to jakos nie dziwi mnie, ze cyce wsrod ludzi wywalasz :) Ja tez karmilam dziecko poza domem, ale zawsze tak,zeby nikomu tym nie przeszkadzac i nie narzucac sie z tym widokiem, bo wychodze z zalozenia, ze nie kazdy chce ogladac takie rzeczy i tyle.

Gość asdfgthjyukkkkiooooooo
I bardzo dobrze, że karmi jak siękomuś nie podoba to się niech nie gapi

tak tak, naga pierś to przedsionek zboczeń wszelakich, przyzwólmy na pierś to zaraz bedziemy musieli przyzwolić na gwałty pedofilskie w parkach i fast foodach :classic_cool:

Gość tak ale dyskretnie
Dziecku jeść trzeba dać, to normalne. Ale z zachowaniem podstawowej klasy, umiary i kultury. Myślę, że każda kobieta, która jest kobietą na jakimś poziomie, a nie kołtunem i garkotłukiem, to instynktownie rozumie. Postara się znaleźć ustronne miejsce, ma ze sobą przygotowaną chustę czy pieluszkę, żeby osłonić pierś itp. Kołtun wywali pierś na środku sklepu i jeszcze będzie mordę darł, że ktoś się ośmiela krytycznie spojrzeć :O

Gość Obieektywnaa
Bosz ale żeby tak w sklepie - zero dyskrecji i wyczucia :o ale matki polki już takie są - nie przemówisz do takiej 🖐️

Gość Jajajaiii
Ok to ja tez pójdę i nasram na środku parku - bo przecież to "naturalna czynność fizjologiczna" :classic_cool:

Gość m,,,,,,,,,,,
różnica cwoku jest taka że ty panujesz nad swoim sraniem a wytłumacz głodnemu niemowlakowi tępy łbie że teraz nie dostanie jeść bo nie ma "ustronnego" miejsca i mamusia prosi o cierpliwość druga sprawa, że jeśli matka ma takt to może karmic gdziekolwiek, nawet w sklepie, jeśli odpowiedni się osłoni

Gość jjjjjjjjqqqq
karmić tak ale dyskretnie! Nie na środku sklepu czy w parku przy głównej ścieżce, bo to obrzydliwe. Oczywiście że prawo macie, ale takt czy wyczucie dobrego smaku też by się przydał 🖐️

Gość m,,,,,,,,,,,
a na marginesie to najbardziej zbulwersowani nagą karmiącą piersią są ci, którym widok gołych cycków na okładkach magazynów nie przeszkadza. Nawet w sklepie.