Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokręcona1125

Facet, teściowa, nagie laski z czata i jego była...

Polecane posty

Gość Pokręcona1125

Jestem z chłopakiem już ponad rok - oczywiście na początku było pięknie ładnie. A teraz... Jego matka przyjeżdza do niego kiedy chce (np jak się pokłóciła z mężem to była ok miesiąc) i oczywiście wprowadza swoje porządki - co ja mówię, zrobię to jest źle. Oczywiście wizyty kilkudniowe - nawet tygodniowe to normalka. Dodam że mieszkamy w kawalerce i nawet swobodnie czuć się nie mogę. Kolejna sprawa to że czatował, umawiał się z laskami na seks - gdy to odkryłam obiecał że już nigdy więcej - że to były tylko wygłupy, że nigdy by mnie nie zdradził i takie tam obiecanki cacanki- a teraz znowu zostawił otwartą pocztę i tam nagie laski i maile "kiedy się widzimy" itp. I jeszcze jego była - która nic nie wie że on ma kogoś i do niego dzwoni i jak były nasze "początki" to z nią był na komunii u swojej rodziny (dowiedziałam się przez przypadek pare dni temu). Co o tym myślicie? Szczerze to nie chcę go zostawiać ale mam już tego dość - co zrobić?

Gość
ale niektóre dziewczyny sa głupie

Gość pytanie 236547
a dlaczego nie chcesz go zostawić?

Gość Pokręcona1125
Możliwe - wiem że miłość ogłupia - wiem że powinnam go zostawić może jakoś wtedy przejrzę na oczy - ale ...

Gość Pokręcona1125
Bo go kocham - chyba to jedyny powód...

Gość Pokręcona1125
Na razie przyszło mi na myśl by wrócić do rodziców - choć oni go wprost uwielbiają - i do poprzedniej pracy - a potem się zobaczy... ciekawe czy coś zrozumie albo może mi te zaślepienie zejdzie z oczu

Gość boshe dziewucho czy Ty wstydu
nie masz za grosz? facet traktuje Cie jak smiecia a Ty z nim jestes? wez sie szanuj Kobieto bo jak Ty sie sama nie poszanujesz to co sie dziwisz ze on Cie nie szanuje i rogi Ci przystawia na kazdy mozliwyt sposob az mi sie wierzyc nie chce ze takie glupie durne baby zyja na tym swiecie i daja sobie tak w kasze dmucha:O:O:O:O:O uciekaj od niego! kop w dupe i papa nad czym Ty sie zastanawisz? Lubisz byc poniewierana i zdradzana? chyba lubisz....:O

Gość boshe dziewucho czy Ty wstydu
rogami to Ty juz chmur siegasz a jeszcze zes nie oprzytomniala.... jesli ten temat to nie prowokacja to naprawde ta autorka to szczyt debilizmu:O:O:O:O kobieto opanuj sie i przejrzyj na oczy bo koles ma Cie w dupie :O zdradza Cie, jak facet KOCHA TO NIE ZDRADZA

Gość Pokręcona1125
Nie prowokacja niestety - ale teraz utwierdziłam się w tym że dobrze zrobie wprowadzając się od niego.

dziewczyno daj sobie spokój póki nie jest za późno! Jeżeli on robi ci takie rzeczy teraz, kiedy powinien się o ciebie starać, to co będzie po ślubie? I do tego teściowa- uwierz, że po ewentualnej legalizacji związku jej problem nie zniknie. Być może się nasili.

Gość pytanie 236547
Może po prosu nie chce Ci sie zmieniać życia? Wracać do starych? Wracać do pracy (zostawiłaś prace i jesteś na jego utrzymaniu??)?

Gość Pokręcona1125
Nie jestem na jego utrzymaniu - po prostu jak postanowiliśmy zamieszkać razem to byłam po studiach więc w zasadzie teraz to moja taka pierwsza normalna praca. W moim rodzinnym mieście pracowałam wcześniej sezonowo.

Gość Pokręcona1125
A jeśli chodzi o powrót do starych... to fakt w pewnym sensie przyznam się do tego że mi się nie udało - musze to ogarnac jakos...

Gość pytanie 236547
No to się nie daj! Co to za facet w ogóle?:D Daj spokój....

Gość Pokręcona1125
Ehh porąbane to wszystko - w zasadzie pierwszy raz mnie tak ostro wzięło - wcześniej z moimi poprzednimi było łatwiej jak mi coś nie pasowało to cya - ehhh chyba na serio złożę wypowiedzenie w pracy i się wyprowadzę...