Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelelili

jka sie ubrac by uwiesc

Polecane posty

Gość trelelili

hey, chcialabym w sobote uwiesc pewnego faceta, tzn nie tak do konca uwiesc ale chcialabym zeby na mnie lecial :) idziemy na party, ja ogolnie nie chce nic z nim ten tego ale kwestia satysfakcji.... do wyboru mam albo cos sexy typu obcisle jeansy fajny sexy top lub cos bardzo dyskretnego acz wielce kobiecego typu obcisla czasna sukienka za kolanko bez ramiaczek - wzbudza fantazje, a to wielki zwolennik kobiecosci.. poradzcie, to juz jutro!

Gość Eden Starling
opcja druga:)

Gość Eden Starling
ale buty do tej czarnej sukienki załóż jakieś w intensywnym kolorze, nie idziesz przeciez na koktajl do Ambasady:)

Gość trililili
myslalam o jakims obcasiku i moze faktycznie jakis zywy kolor, dobry pomysl. nie chce absolutnie zeby wyszllo ze go uwodze, ma to byc a la nieswiadome, hihihhihhih. chce sie po prostu dowiedziec czy ten gosc cos do mnie ma, czy nie...

Gość trelelili
ma ktos jakies inne opinie, a moze ktos pomoze rozszyfrowac kolege, puszcza sygnaly czy nie puszcza..

Gość sasko
wybierz szlafrok

Gość co za idiotka
:D

Gość bo Polki maja manie chodzenia
wez mala czarna, szpilki i dobry tusz wydluzajacy, ew delikatne sztuczne rzesy - nic tak nie dziala jak oczy :):):)

trelelili => Wcale. Można uwieść albo osobowością (tu strój jest malo istotny), albo ciałem. Tu lepiej. albo nic nie zakładać. albo tak się ubrać. żeby pokazać zgrabną kibić - jak jej nie masz, kup alkohol, zostań w domu - wstydu se oszczędzisz