Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_19

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Młoda_19

Hej chciałabym sie coś was zapytać w kwestii ciąży.Od marca współżyje bez zabezpieczenia ze swoim chlopakiem,on twierdzi zebym sie nie martwila ze zajde w ciaze bo tyle razy we mnie konczyl ze pewnie teraz znowu nie jestem.Jestem ostatnio nieco zaniepokojona.Okres mi się spóznia juz 4 dni a zawsze ale to zawsze miałam regularny.Pozatym od 2 dni mam podwyższoną temperaturę 37.1 oraz 37.5.Boli mnie brzuch i plecy.Czy ja naprawde moge być w ciąży?

mloda 19 a czy ty chcesz miec dziecko?? powinnas zrobic test wtedy bedziesz pewna ale zanim go niezrobisz niemart sie to moga byc zmianu hormonalne albo stres

Gość moj syn
ty glupia jestes czy niedorozwinieta. pozwalasz sie facetowi spuszczac a potem zakladasztaki temat?

Gość ftgyhjuikolp;
Jezuuuuuuuuuuuu :O:O:O:O:O:O:O Skrajna głupota autorki

Gość cały problem
oczywiście ze mozesz byc w ciazy. szczegolnie jak miałaś wcześniej regularne cykle to szanse są większe. gratuluję, ale chyba głupoty! zasilisz rzeszę niechcianych dzieci z przypadku...

Gość Młoda_19
no tak on chce ma dziecko w końcu ma 27 lat i chce się ze mną zenic,a pytam sie bo nam nie wychodzilo.On byl ciagle smutny,podejrezwa ze jest bezplodny a jak nie zachodzilam w ciaze to sie w tym utwierdzal dlatego sie pytam czy to jest mozliwe i czy te objawy sugeruja ciaze

Gość taka zajebista laseczka
Zależy czy kochaliście się w dni płodne czy nie jezeli tak to gratuliuuje przyszłej mamusi

Gość niuniiulka
Podwyższona temperatura i brak okresu to jeden z pierwszych objawów ciązy zrob test

niemozecie tak dziewczyny krytykowac i odrazu najezdzac czyba doskonale zdaje sobie sprawe z konsekwencji sexu niejedna mloda mama jest lepsza niz doswiadczona kobieta

Gość cały problem
to macie problemy...cała nadzieja w tych dzieciach...moze bedą mądrzejsze od was

to skoro on chce dzidziusia to suuuper sprawa a czy ty chcesz?? czy uwazasz ze roznica wieku mniedzy wami da wam przyszlosc i zrozumienie czy niebedzie tak ze po jakims czasie oboje bedziecie chcieli zyc innaczej ty na imprezy on dom kapcie?? czy to byl dobry pomysl uprawiac sex do konca????

Gość Młoda_19
To dziecko to przemyslana decyzja.Ja bardzo kocham mojego chlopaka.On się martwi że jest bezplodny a ta wiadomosc bardzo go uszczesliwi.Dlatego spytalam sie czy jest sens robic taki test.

musisz koniecznie zrobic test i podzielic sie wynikiem jak bedzie pozytywny to gratuluje i zazdroszcze bo ja sie staram od kilku miesiecy i nic a jak negatywny to sama odp sobie

Gość Młoda_19
Ja jestem w nim zakochana od dwóch lat.To miłość mojego życia.To z nim pierwszy raz sie całowałam i straciłam dziewictwo.Ja go naprawde kocham.Termin ślubu mamy juz zaplanowany,tylko on sie martwil czy bedziemy mieli dziecko

no to tylko pozazdroscic musisz zrobic tes ona wszystko wyjasni nawet teraz lec do apteki i oczewiscie napisz. niemart sie i nieprzejmuj co inni pisza TYLKO NIEPISZESZ O TYM CZY TY CHCESZ TEGO EWENTUALNEGO DZIECKA???

Gość cały problem
dziewczyno jesli to Twoj pierwszy chlopak to ja Ci szczerze wspolczuje... nawet nie bedziesz wiedziala nigdy czy go kochasz naprawde, bo nie masz zadnego porownania i nie chodzi mi tylko o sex...

ja tez bylam w zwiazku z mezczyzna starszym odemnie 9 lat i bylismy 3 lata rowniez pierwszy pocalunek sex plany na przyszlosc ale w pewnym czasie zobaczylam jak bardzo sie roznimy on mnial inne zainteresowania zachcianki ja chcialam kozystac z zycia a on wolal posiedziec popatrzec w tv i sie zwiazek rozpadl teraz jestem w 6 letnim zwiazku i widze roznice

ja rozumiem ze go kochasz ale niemozesz powiedziac ze to milosc bo niemialas zadnego porownania. a dziecko duzo zmienia w zwiazkach o duzej roznicy wieku

Gość cały problem
to nie jest duza roznica wieku. ja mam faceta 12 lat starszego i to on jest bardziej imprezowy ode mnie... ale nie zmienia to faktu, ze porownania nie masz...