Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lil_Mo

Jaki telefon polecacie? pomocy!

Polecane posty

chcę jakiś kupić, nie drogi ale fajny, najlepiej aby nie był z tzw. klapką... ale kompletnie się nie znam. pomocy!

Gość hfghgf
niedrogi tzn. taki za 500 zł czy taki za 100 zł?

Gość maturks4
A dlaczego nie za 1 zł w Erze: LG GU230

Gość Najlepiej to....
Idź do różnych operatorów( era plus pley) pozbieraj ulotki usiądź sobie spokojnie w domu i przejrzyj. Dobrze też pomyśleć kto z twoich przyjaciół, rodziny ma w jakiej sieci. Wybierz taką sec do jakiej będziesz najczęściej dzwoniła. Jak już zdecydujesz się jaka sieć, to napisz, co masz do wyboru w tych ulotkach(no chyba że żaden telefon z oferty cie nie interesuje) i pomozemy ci sie zdecydować. Ja w erze za samsung delphi w umowie na karte zapłaciła 50zł chyba

Gość hfghgf
ona raczej chce kupić normalnie w sklepie a nie u operatora bo by napisała a tak się najbardziej opłaca (+ew. umowa bez telefonu)

ciezki wybor ale bede musiala sie zastanowic, na abonament odpada, chcę bez umowy jakis taki.. fajny ;p w orange to napewno wiem! ;d dzieki za porady bo zielona jestem w tym temacie ;d

mam swoją karte z numerem ale niestety nie mam telefonu ehh.. a to wydatek będzie także musze pomyslec co tak naprawde chce ;d

aż w tak wielkiej jesteś desperacji, że pomocy wołasz? o telefon?

Gość mirandeczkaa
hej Ja myślę że jak już kupować telefon to taki z cyklu wsystko-mający, żebyś mogła mieć np nawigację, dobry dostęp do internetu, porządny aparat... Ja mam samsunga wave i jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Tak sobie myślę ,czy może w orange jest takie coś jak w plusie .Jak masz kartę w simplusie to możesz przejść ze swoim numerem na mixplusa i wtedy dostajesz nowy telefon za atrakcyjną cenę . Może w orange też jest takie coś ?Miałabyś telefon za małe pieniądze i swój numer.