Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka psotka

Zrobiłam żart poznanemu facetowi

Polecane posty

Gość migotka psotka

Dodam że poznałam go przez internet, i jeszcze nie widział mojego zdjęcia. Pytał się o warunki fizyczne i widać było że gdyby okazało się iż jestem gruba od razu przestał by się odzywać. No więc napisałam że jestem troszkę grubsza, ale zadowoloną z życia kobietką ( w rzeczywistości jestem chuba waże 48 kg) No i co się okazało, od tamtej pory milczy! Jak myślicie napisze jeszczE?

Gość chcę znów mieć talię osy
nie napisze

Gość Szczery Facet
Zapomnij o nim. Nie odezwie się!

Gość dla mnie krolik to ostatnie
pewnie pomyslal ze jestes pasztetem i cie olal. mi nie byloby szkoda. ale jak chcesz mu zagrac na nerwach to mu odpisz ze tak tylko zartwoalas, wyslij zdjecie a potem powiedz ze szkoda ze okazal sie prostakiem ktory leci na wage :P

Gość migotka psotka
Najepsze jest to że pod spodem napisałam w że to był mały żart, tylko akurat dziwnym trafem to mi się wkleiło pod spodem jego poprzedniego maila, wiec jest szansa ze tego nie doczytał ;) Ale faceci to świnie naprawde ;)

Gość czekoladka'truskawkowa
zgadzam się z "dla mnie krolik to ostatnie" ;P

Czemu świnia? Ja go doskonale rozumiem. Nie rozumiem za to hipokrytek, które same wolałyby szczupłego od otyłego, a najeżdżają na innych. Nie wiem co w tym złego, że chłopak pewnie chce kogoś na swoim poziomie - tak intelektualnym jak i fizycznym. Jak dziewczyna jest głupia to źle, ale jak gruba to już nie ma prawa jej olać? Dla mnie większą głupotą i powodem do kpin jest gdy otyły i brzydki za wszelką cenę chce szczupłą i ładną, a na dziewczynę z taką samą tuszą jak on nie spojrzy. Bo przecież jak kobieta może na wygląd lecieć! No tak, ale pociąg fizyczny i seks jest taki nieistotny w związku.

Gość migotka psotka
NO na pewno tak pomyślał daje głowe, ale moją intencją właśnie było przekoanie się ;) No i to mi wystarczy ;) Antonio - a to zależy czego bym szukałą ;)

Gość migotka psotka
zuzul - on sam napisał że ma troche niewidocznej nadwagi, cokolwiek to znaczy, a zresztą zarzekał się że nie jest ważna figura ;)

"Pytał się o warunki fizyczne i widać było że gdyby okazało się iż jestem gruba od razu przestał by się odzywać." "a zresztą zarzekał się że nie jest ważna figura" w00t?

Gość migotka psotka
a czego nie rozumiesz?

Nie będę tłumaczyć jak dziecku, że przeczysz sama sobie. Albo on. Facet jest normalny, skreślił kogoś kto nie odpowiada mu fizycznie. Każdy tak robi. Nawet jak mu teraz wytłumaczysz, że to żart był to może się nie odezwać, bo mu głupio będzie, że wyszedł na prostaka. No niestety hipokryzja w modzie (co np. widać po powyższych wpisach).

Największa niedopuszczalna wada kobiet to otyłość. Prawie wszystkie defekty wyglądu jestem w stanie zaakceptować ale otyłości nigdy.

Gość a cow tym dziwnego
jakby on tobie napisal ze ma 5 cm we wzwodzie albo cokolwiek co uczyniloby go w twoich oczach nieatrakcyjnym seksualnie tez bys go unikala jak ognia hipokryzja to podstawa 🖐️

Gość kei
mógł napisać że jest bezrobotny żeby sprawdzić czy nie lecisz na kasę.

Gość ale ten dziad
Mógł jej napisać później: "Przepraszam, ale nie pociągają mnie tłuściochy. Żegnam, powodzenia" zamiast po chamsku przestać się odzywać.

Gość nieznany
napisalby ze jezdzi trabantem, to uciekalabys szybciej niz on, wiec sie tak nie podniecaj :D