Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetta ogień

co zrobić żeby facet był o mnie zazdrosny?

Polecane posty

Gość brunetta ogień

no właśnie co zrobić żeby wzbudzić w nim zdrową zazdrość ? chodzi o to że facet jest zbyt pewny siebie tzn wie że już mnie ma zdobył i jestem jego chyba mu się znudziłam kpi ze mnie robi sobie jaja i nie raz powiedział "ze może mnie wszedzie puscic ze sie nie ma sie o co martwić" chodzilo mu o to że nikt by mnie nie zechciał..

Gość twój chłopak
moge ci powiedzieć, ale po co chcesz stresować swojego faceta ?

Gość dwdwdwfg
nie wiesz jaka zazdrość z tej drugiej strony jest męcząca

Gość marna teoria.....
bez sensu, po kiego takie gierki, a potem bedzie placz. Nie pasuje jak Cie traktuje, to szukaj nexta

Gość brunetta ogień
powiedz.. próbowałam już tych sztuczek wystroić się i gdzieś sobie isć ale wrażenia to nie zrobiło na nim

Gość brunetta ogień
on jest moim mężem poprostu rutyna znudzenie myśli że już koniec starań bo po co? niestety ale ostatnio zmieszał mnie z błotem i uważa że nie stać mnie na nikogo i nikt mnie nie zechce

Gość pooomooocyyyyyyy
wiesz ile ja bym dala zeby moj facet nie byl o mnie zazdrosny.. Bo moj to jest chorobliwie zazdrosny. Wkurza sie jak rozmawiam z jakims kolega i zabrania mi pisać z innymi chlopakami. Telefon caly czas sprawdza. Na impreze w zyciu by mnie sama nie pusił. ech;/

Gość twój chłopak
brunetta ogień może jesteś brzydka i go słabo kręcisz ?

Gość twój chłopak
Na impreze w zyciu by mnie sama nie pusił. kurwa jeszcze tego brakowało. Ja też nie puszczam swojej dziewczyny samopas na imprezy

Gość brunetta ogień
jestem normalna. pomocy taki do przesady to też nie dobrze ale taki cwaniak i pewniak to też nie dobrze.. jego ego sięga zenitu

Gość brunetta ogień
ale próbowałam już tego blondi!!!!!!! i to gówno dało potrzebny mi jakiś hard core . powiedział" dobrze poudaje chwile ze jestem zazdrosny " rozumiesz?

to ja nie wiem już :-o dziwnego masz faceta,skoro nawet troche nie jest zazdrosny.A może on udaje takiego twardziela? a skoro chcesz jakiś hardcor to nie pozostaje Ci nic innego jak wdać się w jakiś romans : D:D tak żeby on się dowiedział ,ale wiesz jak to może sie skończyć...

Gość nick po zmianie
może on ma swoje lata i mu sie znudziłaś? chyba mu piwo i schabowy wystarcza :)

Gość brunetta ogień
mam już całe gówno do stracenia nie nawidze takich cwaniaków ale się z niego zrobił kutas ... Facet po ślubie pokazuje drugą twarz

Gość nick po zmianie
on cie chyba zna za dobrze

Gość brunetta ogień
to co ja mam w koncu zrobić

Gość Tusk genetycznie modyfikuje Po
lske

Zazdrość jest nie zdrowa. Jak czuję, że muszę baby pilnować, to natychmiast jej dziękuję za współpracę i szukam lepszej. 🖐️

Gość kgkjj
Nie wrócić na noc, proste, po wszystkim nie podejmować w ogóle tematu. Tylko mu o tym powiedzieć wcześniej przez telefon aby policji nie wzywał.

Gość kira 201
widzisz, ja mam ten sam problem, jestem z moim już 3 lata i on z dnia na dzień robi się coraz bardziej obojętny. nawet już nie interesuje się gdzie i z kim wychodzę. też chciała bym wszystko przywrócić do normy, ale to jest już chyba niemożliwe.

Gość taki jeden facet27
Jak na moje oko istnieje duża szansa ,że go tak mocno nie kręcisz i faktycznie jest pewien ,że to ty dużo bardziej chcesz z nim być niż on z tobą. Pytanie czy Ci takie traktowanie odpowiada ? Pytanie 2 jak on się zachowuje w stosunku do Ciebie i innych kobiet ? Czy jest Ci wierny czy może sam kręci z innymi ,a o Ciebie się nie boi bo wie że ma Cie w garści.

Gość kicia122
zagaduj do innych jego kumpli w jego towarzystwie przytulaj się do nich itp. Ale nie radzę bo może się rozsypać twój związek :)

Gość kicia122
zagaduj do innych jego kumpli w jego towarzystwie przytulaj się do nich itp. Ale nie radzę bo może się rozsypać twój związek :)

Gość szatynkaa
rob to co on robi po prostu on sie nie interesuje Toba to Ty rob to samo nie pytaj go jak w pracy ani nic powie ze chce wyjsc z kumplami ok niech wychodzi po prostu mniej wyje**ne na niego. Badz bardziej tajemnicza przychodzi z pracy udawaj ze rozmawiasz przez telefon i rozmawiaj np jak to ostatnio spotkalas swojego bylego z ktorym poszlas na kawe i zaprosil Cie na impreze a pozniej dodaj ze musisz konczyc. Zasada jest taka ze im bardziej jestes tajemnicza tym bardziej facetowi wydajesz sie intrygujaca.

Gość Laboo23
Powiem Ci jedno ,czym Ty bedziesz bardziej o Niego zazdrosna tym on bedzie cie lekceważył. Ja jestem ze swoim facetem 8 lat, kiedys na poczatku jak wychodzilam nie pytal gdzie, z kim. Ja szalalam ze zlosci ,ze nie jest o mnie zazdrosny. Ja chwilami mialam takie napady ,ze go sledzilam i wysledzilam ,ze jakas panna do niego zarywa, ja nawet mialam z nim taka facze ze gdy mu sprawdzalam telefon wpadal w szał i sie zloscil. A teraz znalazlam dobra prace, szef delikatnie mowic zaczal mnie podrywac ,ale wszystko ze zdrowym rozsadkiem. I teraz to on dzwoni, pyta, sprawdza mi tel. Nie ma sensu wzbudzac w nim zazdrosci ,bo faceci to sa jednak z innej planety.

Gość gość
Zazdrość to nie jest dobry kierunek. Przecież można okazać miłość i zainteresowanie drugą osobą w inne, zdrowsze sposoby. Może zacznij od rozmowy? ... W życiu nie chciałabym, aby facet był o mnie zazdrosny.

Gość gość
ostatnio trafiłam na stronę luxlux.pl i zastanawiam się kiedy będzie mnie stać na te wszystkie piękne rzeczy... też tak macie? http://www.luxlux.pl/

Gość gość
ostatnio trafiłam na stronę luxlux.pl i zastanawiam się kiedy będzie mnie stać na te wszystkie piękne rzeczy... też tak macie? http://www.luxlux.pl/