Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milky way

Wiem już,kto jest moim ideałem..

Polecane posty

oni tak właśnie myślą..że to nie od nich zależy ich los,tylko od państwa czy rodziców..a to nieprawda

dlaczego? przecież nasze ciało jest ograniczone. nie możemy się zmieniać jak chcemy,musimy zdobywać jedzenie aby przeżyć (czyli pracować a praca nas wiążę z konkretnym miejscem) możemy sterować naszym losem ale nie będziemy wypełni wolni. chyba że oczekujemy względnej wolności.

tak,ale ludzie zakładają,że będzie ciężko,potem harują jak roboty i nie mają na nic czasu...żyją tak,zeby inni o nich dobrze myśleli a nie tak jak chcieliby żyć...jeśli tak myślą to mają ciężko,ale jeśliby otworzyli,uwolnili swój umysł to mieliby o wiele lepiej..pewnie nie wiesz o czym mówię albo uznasz za naiwną ale ja wiem,że pozytywne myślenie wpływa na podświadomość i na jakość życia ;) sama jeszcze tak dobrze tego nie umiem ale już widzę efekty :)

ty mówisz o wolności ducha, a ja o wolności materialnej i fizycznej. ten świat jest jaki jest i przy obecnym rozwoju, a może ograniczeniu naszego umysłu, nie da się mieć jednego rodzaju wolności bez drugiego (mówię tu o pełnej wolności i niezależności a nie o częściowej)

a dlaczego miałoby się ich nie mieć? :) przecież "pieniądze przychodzą do nas łatwo i lekko"

Marzenia każdy może mieć. Lecz często nie można ich spełnić. A odnośnie pieniędzy to nie zawsze i nie wszędzie. Łatwo też odchodzą/można je stracić. A często liczy się tylko ilość tych pieniędzy.

sam się ograniczasz tym,ze nie zawsze mogą się spełnić :( jeśli sąnierealne typu zmartwychwstanie zmarłych,no to nie mogą się spełnić,ale pieniądze to realne,materialne marzenie

I ja się nie ograniczam tym że nie mogą. Bo mogą ale nie teraz. Może w innym świecie :)

Dla jednych cel,dla innych marzenie.Jak dla mnie sa ważniejsze rzeczy :P Ten świat jest dobry.Tylko ludzie nie umią go wykorzystac

raczej potrafia go niszczyc bo chca wiecej dla siebie rozni ludzie rozne marzenia. ja niekoniecznie mam inne marzenia niz twoje bo nie znasz wszystkich moich marzen ;)

raczej potrafia go niszczyc bo chca wiecej dla siebie - bo nie potrafią nic zdobyć nie zabierając innnym,sami sobie tym szkodzą :( no nie znam,a Ty moich chyba też nie ;)

w myslac czytac nie umien... niestety nie umiem i nie pozanm twoich marzej jesli sama mi ich nie zdradzisz. Ale na pewno sa takie ktore sa przynajmniej podobne :)

no ja na przykład chciałabym poznać smak prawdziwej miłośći,mieć prawdziwych przyjaciół,zdrową,żyjącą w zgodzie rodzinie.Z tym ostatnim to już chyba za późno,ale dwa pierwsze da się spełnić :) to znaczy mam taką nadzieję.Bo prędzej uwierzę,że będe bogata niż że znajdę drugą połowę. Jeszcze bym chciała,żeby na świecie nie było tyle cierpienia,ale świata nie zmienię a ludzie się łatwo poddają

To pierwsze mamy takie same (tylko w moim przypadku chodzi o miłość do kobiety a nie faceta) ;)