Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka2234

dziwny problem.. sex

Polecane posty

Gość mariolka2234

jestem z chlopakiem 9 miech... kochamy sie i chcemy sie kochac ale zawsze tak przychodzi cos do czegos to nie wiem wkonc nic nie wychodzi..a jak chcemy niby cos zrobic to nie ma gumek wtedy akurat.. eh i dzisiaj byla atmosferka itp.. a jemu nie mogl stanac;/ glupio nam bylo obu,on nie jest prawicziem ani ja dziewica..miala ktoras z was tez tak? am 19lat on 23

Gość asdfasd
to nie jest normalne w Waszym wieku

Gość mariolka2234
wiem wlasnie...temu mi jest z tym dziwnie..sam mowi ze czuje sie jakby normlanie byl prawiczkie ze sam nie wie co jest grane

Gość chcący-więcej
daj se spokój z nim bo nabawisz sie nerwicy,dawaj dupy Tym którzy mogą i potrafia.

Gość mariolka2234
ale on chce tez... :( np tez sie boje ze jakas jestem za waska... albo nie umiem sie sama "nadziac" tylko czekam az on weznmie wejdzie we mnie eh

Gość masturbatorrrrr
straszna prawda jest taka: za dużo sobie trzepał i teraz już nigdy mu nie stanie ;( ! weź sobie lepiej jakiegoś gimnazjalistę ;)

Gość sdsdsd
Jak bylem z swoja dziewczyna to na sama mysl ze o tym ze zaraz sie bedziemy kochac stal mi twardy jak skala .

Gość Ince
mariolka ,na stu to paru gejom i temu twojemu chłopakowi by tylko nie stanął.I nawet po orgazmie to jak feniks z popiołów ma obowiązek się podnieść. Chyba nie powiesz ,że nie.