Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona20Pragnąca

Ciąża

Polecane posty

Gość Ona20Pragnąca

Bardzo chciałabym mieć dzieciątko, lecz mój facet na samą myśl się trzęsie...Nie chce o tym słyszeć, a jak okres mi się spóźnia dostaje apopleksji... Nie naskakujcie tylko na mnie że 20 alt i już chcę... Chcę! Bardzo...Co robić?

Gość kolorowaulicasezamowa
Zmień kutasa

Gość Magnacik231
Gówniara! Do piaskownicy spierdlaj:)

Gość gwergwreg
Jak dotąd spotkałam się z trzema grupami osób, chcących dziecko tak wcześnie: - osoby, które wychodzą z domu rodzinego z ogromnym deficytem uczuć: zbyt mało kochane, zbyt mało otrzymujące miłości tylko dla siebie (np z rodzin wielodzietnych, z zapracowanymi, nieobecnymi rodzicami), chcące więc wreszcie do kogoś przynależeć czyli spłodzić sobie dziecko, związać się z partnerem choćby w toksycznym związku, byle szybciej, nie próbując niezależności, bo przecież jako niekochane, nie czują się wystarczająco pewne siebie by żyć samodzielnie; - osoby bez ambicji życiowych i pomysłów na realizację siebie (na kształcenie się, rozwój poprzez pasje), innymi słowy osoby dosyć ograniczone; - osoby łączące oba powyższe opisy. Innymi słowy, współczuję.

Gość wiolettos
nie przesadzajcie! tez urodziłam syna w wieku 20 lat. bylam i nadal jestem dobra matka.

Gość dyżurny temat
ty sama jeszcze jesteś jak dzieciątko :P 0/10