Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irysek232

bezsenność

Polecane posty

nie lepiej wziac recepte na prozac czy inne mocniejsze?

Gość nie moge się zalogowac ;(
kiedys brałam belergot ten to kopie ale szysbko wcaga w nałóg kumpela przesadziła z ilością 2 dni jej dobudzić nie mogli

to ja bede potrzebowala belergota jak wkrótce nie znajde jakiegos badąga dla mej sciółki, a nerwicy to się nabawie napewno

Ja wiem? Działa jak kilka kaw, ale to trzeba dość dużo żreć. Właśnie mi nic nie dali na receptę :O Tak bym wolała...

a ja walcze dzisiaj z mailem kochani uzytkownicy kafeterii zapchali mi skrzynkę wysyłając zrzuty jakichs topików...które juz albo ni istnieja albo sa za długie na czytanie ni wem po kija mi to i nawet nie am zamiaru czytac ale wnosze ze cos sie tu działo podczas mojej nieobecności znaczy ze sie jeszcze nie znudziło coniektórym ech dzieci dzieci

to bylo powiedziec ze chcesz i bys dostala.. albo idz do takiego lekarza pierwszego kontaktu i powiedz, ze to bierzesz.. tylko twoj psychiatra wyjechal czy cos.. tobie sie skonczylo i potrzebujesz recepte. ja tak robie i mam wszelkie specyfiki jak potrzebuje :P

ale tak pokrótce to o co w ogole chodzi z ta cala afera o abraje??? ja wiem tylko tyle, ze frelka po tobie jezdzila i ty zniknełaś w pewnym momencie i tyle.

Gość hejhejhejhej
czy wy sie wszystkie na depresję leczycie?

po krótce? dzień przed moim wyjazdem umieściła tu klika moich zdjęc które i tak juz wszyscy widzieli a ptem wkleiła zdjęcia mojego synka i nasmiewała się z jego choroby jebie mnie to bo t jakas gówniara jest co nie ma pojęciach odzieciach i faktem jest ze troche mnie poniosło.... ale potem przestałam sobie juz zawracać nia głowe.... niech sie dziewczyna cieszy a jak się jej czasem urodzi kiedys dzecko to napewno sobie o mnie przypomni jak kto chory psychicznie i nie wie ze zarty z dzieci nie sa normalne no cóz...nawet deprim mu nie pomoże;) to tyle co dalej nie wiem

ja sie leczylam na anoreksje i depresje poniekąd tez :D jak widac polska służba zdrowia odniosła sukces, bo jeszcze troche i bede miec nadwage haha

ja na depresje poporodową;)

no seriov niestety ale mam nadzieje ze niedługo będzie juz ok i tego sie trzymam

hejhejhej - na kafe nie ma normalnych, lepiej spójrz mnie na stopkę :P husky - no może, nie wiem... Taki kawał...? Nie chce mi się... :classic_cool: Ale zapamiętam dobrą radę na przyszłość :D

zupa ale kompletnie nie zczailam o co ci chodzi? czego ci sie nie chce i jaka rada??? hejhejhej... pobędziesz troche na kafe i sam po sobie zobaczysz. bez dobrego psychiatry i zespolu psychologow sie nie obejdzie :P

uciekam może sen mnie zmorzy ;) dobranoc

Husky - bo ja w zwolnionym tempie odpowiadam, czytam książkę w międzyczasie ;) Za radę w sprawie leku - żeby iść do lekarza PK ;)

Gość hejhejhejhej
ha ha,fajne babki z Was,jednak ja już się pożegnam,bo ślepia mi opadają,pewnie macie jakieś pożegnania czy coś ,ja jeszcze się nie znam,ale pewnie nadrobie jeszcze to do zaś narka

i cmok w krok... to nasz pożegnanie :D a i wyczochraj badąga ode mnie hejhejhej

Gość Kowalewski
"Jeśli żyjesz w stresie, padłaś ofiarą obsesyjnych myśli o kredycie bankowym lub nieustannie wyobrażasz sobie sprzeczkę z szefem i powtarzasz w głowie te same argumenty przyjdzie ci na ratunek Rescue Noc! Wyobraź sobie, że nie musisz doświadczać tych samych dręczących obaw w stereo każdej nocy" (www.drbach.pl)