Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka00009

Solarium a opalanie

Polecane posty

Gość Lidka00009

Co roku jestem blada jak sciana. Chciałabym w tym roku isc najpierw na pare minut do solarium a zaraz potem sie normalnie opalac ale boje sie czy cos sie stanie dziwnego z kolorem mojej skory. Mozecie mi cos doradzic w tym temacie?

Gość Lidka00009
Jast tam kto?

Gość lafiryndy pokazywać tyłki
Słoneczko jest lepsze, a że jesteś blada to taka Twoja uroda, Mają tak np. naturalne blondi albo rudzielce, zaakceptuj to zamiast zmieniać :) lepiej poszukaj czegoś ładnego do ubrania (sukienki)

Gość buntownik z wyboru
kobieto...wez ty idz do dermatologa, albo kogos kto ma jasna skóre i pogadaj, bo za chwile spalisz sie i wrócisz na kafe z nastepnym bezsensownym postem

rudi to jest Szubert taki pocieszny pan :classic_cool: są też i blade brunetki, ale one wyglądają jak śmierć (i dobrze bo to też swój urok ma)

Czyli niezła kosa jesteś albo koza :D

Gość sluchaj..
ja mam sredniawy odcien skory i robie wszystko aby się nie opalić...bladośc wedlug mnie jest piękna-moim marzeniem jest taka porcelanowa cera.ty dostalaś ją z natury,więc proszę,dbaj o nią ...

Gość dark women
Jestem brunetka i rowniez mam blada cere . W tym roku postanowilam w lato to zmienic . Powim szczerze ze dopoki moja skora nabrala brazowego kolorowu musialam nachodzic sie na solarium . Zaczelam od 7 min , teraz chodze raz w ttygodniu na 10-15 minut (w zaleznosci jakie lampy ) . aha... moja skora zaczela nabierac koloru dopiero jak spalilam sie ze nie moglam usiasc na pupie -az tak pieklo :/ Co dziwne kiedy zaczerwienienie zniknelo , nadal bylam biala . Dopiero przy nastepnych wizytach zauwazylam efekt. I zeby nie bylo , nie jestem skwarka :P Mam teraz lekko brazowa opaleizne i o to wlasnie mi chodzilo :)

Gość lafiryndy pokazywać nogi
a masz tipsy i gołym tyłkiem świecisz panno "nie skwaro"