Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIEDRONECZKA1987

POMOCY!!

Polecane posty

Gość BIEDRONECZKA1987

MAM PYTANIE MIALAM WCZORAJ 3 DZIEN OKRES I KOCHALAM SIE Z MOIM FACETEM JAKA JEST SZANSA ZE ZAJDE W CIAZE?? DODAM ZE NASIENIE ZOSTALA W SRODKU ALE PO STOSUNKU POSZLAM ZARAZ POD PRYSZNIC... POMOZCIE

Gość BIEDRONECZKA1987
POWIEDZCIE ZE ZARTUJECIE PROSZE

Gość racjonalistka21
A jak długo masz okres? W sensie ile dni trwa.

Gość BIEDRONECZKA1987
7DNI MAM PRZEWAZNIE CZASEM 6

jest troszke wczesnie, chyba że masz baaaaaardzo krotki albo baaaaardzo nieregularne cykle, wiec raczej nie ma wiekszych szans na ciążę (JAKIES zawsze są). ale pamiętaj że prysznic i podmywanie się to nie sposób na plemniki. zabezpieczajcie sie skutecznie.

Gość racjonalistka21
Wiesz moim zdaniem nie powinnaś być w ciąży bo to dopiero 3 dzień okresy, a z tego co się oczytłam to zajść w ciąże można pod koniec okresu. Jednak nalezy wziąć poprawkę na to ze okres nie zabezpiecza przed zajściem w ciąże, a skoro stosunek byl odbyty od A do Z, że tak powiem to powinnaś sie liczyć z tym ze możesz być w ciąży, każda kobieta jest inna: jedna płodniejsza a druga nie. jeśli dziecko to dla Ciebie problem, to idź do ginekologa pod tabletki ,,po" i nie będziesz się matrtwiła.

Gość BIEDRONECZKA1987
:( O KUR*** No co do tego to mam bardzo nie regularnie okres teraz spoznil mi sie 2 tygg;/

Gość racjonalistka21
To odpowiedz sobie teraz sama....

To wszystko zależy od tego jak długie i czy regularne masz cykle. Jeśli długie ( 28 dni i więcej ) to na 99 % były to dni niepłodne, a więc nic nie powinno się stać. Jeśli krótsze niż 28 dni, to albo już masz płodne albo za chwilę Ci się zaczną a trzeba pamiętać, że plemniki potrafią przeżyć w ciele kobiety nawet 7 dni ! Jeśli nadal masz jakieś wątpliwości, a kochałaś się wczoraj to biegnij szybko po escapelle ( tabletka 72 h po ) do JAKIEGOKOLWIEK lekarza. On wypiszę Ci receptę na tabletkę która kosztuje w granicach 70 zł, zazyjesz i w zasadzie masz z głowy, nie musisz się martwić:)

Gość BIEDRONECZKA1987
cykle mam powyzej 30 dni zadko sie zdarza ze co 28

To sądzę, że to były niepłodne, aczkolwiek nie mozesz stwierdzić czy tez akurat nie będzie bardzo krótki. O tym dowiesz się dopiero jak dostaniesz kolejny okres. Masz duże szanse na to, że nie będziesz w ciąży, ale 100 % pewności nie ma.

no jak masz długie to nic nie bedzie. ale nie szalej na drugi raz. sama widzisa ze teraz Ci sie okres spóxnił, zaraz moze sie okazac ze sie skróci i bedziesz miala zagwozdkę czy jest bezpiecznie czy nie.

Gość BIEDRONECZKA1987
jak to moge sprawdzic czy mialam plodne?? wiem ze sa kalkulatory ale co wpisac i jak/

nic. kalkulatory to o kant dupy potłuc. wazne jest kiedy mialas owulacje.

Gość BIEDRONECZKA1987
no okej to dlatego chce wpisac na kalkulatorze.... to bede wiedziala

kalkulator Ci nei pokaze kiedy mialas owulacje :) owulacje sie wyznacza za pomocą obserwacji śluzu i mierzenia temperatury.

Gość BIEDRONECZKA1987
aha..... hm...juz nie pamietam szczerze mowiac...bardziej sie martwie tym czy bede w ciazy....hehena 100% jakie mam szanse ze bede?a jakie ze nie bede?

100% to nigdy nie ma :) nawet przy zastosowaniu antykoncepcji :) ale statystycznie stosunek w dni najbardzije płodne to max.40% na zapłodnienie. Ty współżyłaś w dni praktycznie niepłodne, wiec szanse sa minimalne, a zaokrąglając - zerowe.