Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka_koziorożec__

kobiety nie materialistki...

Polecane posty

Gość Rozalia...
dominik1000 - tak tylko materialista może widzieć w każdej kobiecie materialistkę ...

dominik --> wiadomo, ze do ciebie mozna lgnac tylo ze wzgledu na twoje pieniadze. niczego innego, ani milosci ani szacunku kobiecie nie masz juz do zaoferowania niestety.. pieniadze ci zostaly. jakbys ich nie mial to bylo by z toba krucho. Cięzko na to pracowałem by teraz mieć, z nieba mi nie spadło. A to ze każda chciałaby teraz przyjść na gotowe, to nie ze mną te numery

Gość Rozalia...
Masz już plan, jak je zabierzesz do trumny? :D

Zdesperowana zonko ja nie zaoferuje żadnej nic, nawet nie pozwolę żeby posprzątała mi w mieszkaniu. Chce pokazać tylko to że jak miałem 18 lat to albo mnie kobiety zdradzały , albo mialy w dupie, albo się naśmiewały. Dzisiaj ustawia się kolejka, tak nie przesadzam. Więc teraz ja ma je w głębokim poważaniu.

Gość Rozalia...
Właśnie dobry argument ... Facet też musi o siebie zadbać, czyli musi mieć kasę, bo bez kasy z czasem przyjdzie takiej kobiecie patrzeć na zapuszczonego dziada ... :O

Gość Rozalia...
dominik1000 - gejem zostałeś znaczy się ...

dominik --> a czemu cie zdradzaly? czemu byly dla ciebie niedobre? a ty byles fair wobec nich? szanowales i kochales? w sumie to mnie to nie obchodzi, to jest twoja sprawa. 18 lat zreszta to pewnie jeszcze gupim dzieciakiem byles i glupie dzieciaki byly twoimi dziewczynami. dojrzalosci nie mozna sie spodziewac po 16-18 latkach. teraz masz pieniadze i nic poza tym do zaoferowania (bo poki co nic w tobie poztytywnego nie wylapalam nawet bardzo sie starajac) wiec tylko materialistki sie w ta kolejke ustawiaja.. co za zal..

Gość Rozalia...
dominik1000 - to ja schodzę do Twojego poziomu ... Tak już jest... O czym tutaj z Tobą rozmawiać? Raczej tej swojej kasy to nie zarobiłeś na inteligencji ....

Prawiczek bez wiary Dla kobiet liczy się tylko: 1. Wygląd 2. Duża pała 3. Kasa Kolejność przypadkowa. Powiedział co wiedział. :)

Gość Rozalia...
Zdesperowana Domowa Żona - zgadzam się ... Skoro Ty w nich widziałeś tylko sępy na kasę, to jak to świadczy o Tobie ... I to w takim wieku? Przecież 18 to wiek miłości romantycznej, a Ty liczyłeś tylko ile kaw postawiłeś dziewczynie? Smutne i żałosne ... :O

Gość Rozalia...
Prawiczek bez wiary Dla kobiet liczy się tylko: 1. Wygląd 2. Duża pała 3. Kasa To już wiadomo dlaczego jesteś prawiczkiem ... i to autentycznym, bo widać, że nie znasz się na kobietach .... Choć zdradza jakie masz kompleksy ... :P

Widzę że zaczyna się standardowo, wymyślanie przez kobiety rzeczy których nie napisałem. Także żegnam, nie pozwolę sobie wciskać bzdur których nigdy nie pisałem i udowadniać że jest inaczej.

na pocieszenie prawiczku zdradze ci pewna tajemnice.. mlode dziewczyny, dziewice sa jeszcze dosc naiwne i zyja marzeniami, wiec nawet jak nie jestes zbyt piekny, zbyt bogaty a paly nie masz zbyt wielkiej to naucz sie romantycznie gadac albo nawet wiersze pisac. im wiecej bedziesz mowil o milosci i jak bardzo kochasz dzieci tym lepiej. wiekszosc mlodych dziewczyn padnie ci do stop :)

Gość Rozalia...
Dominik - to ciekawe, że milioner taki spędza czas na damskim forum ... Znam paru bogatych i dla nich czas to pieniądz ... a Ty marnujesz go na kobiety, których przecież nienawidzisz .... To się nie trzyma k....

Gość PASZCZA WIELORYBA
NIE! Na pewno nie związałabym się z człowiekiem z ubóstwa, no chyba że byłby megazaradny. W innym wypadku wolałabym być po prostu sama. TAK, jestem materialistką tak jak wiele innych kobiet i nie boję się do tego przyznać. Sama staram się osiągać coraz więcej, choć czasem jest mi trudno i tego też wymagam on potencjalnych partnerów życiowych. A o kobietach - materialistkach mówi się coraz więcej z racji coraz większej niezaradności mężczyzn, którzy w większości w dzisiejszych czasach niewieścieją i nie nadają się do tworzenia stałych, poważnych związków.

na temat kobiet wypowiada sie prawiczek ktory kobiety nie mial:D Oczywiscie ze wszysctkie jestesmy materialistkami i lecimy na wyglad i kutasa:D lepiej mu przytaknijcie bo on potrafi cale dnie w kolko o tym samym nawijac.

I widzisz Wiara... i po co Ci to było :P "objawia się to również atakiem na osobe piszącą prawdę." Ty kafeteryjny Apostole Prawdy :)

Gość Rozalia...
A ja dodam, że ta wielka pała, to mit ... Wielkie pały są dla bardzo "doświadczonych" i ogólnie wielkich kobiet... Dla większości to nie jest taki plus .. wiem o czym mówię... :P

prawiczek --> skad wiesz co by zrobila? hipotetycznie zakladasz taki rozwoj zdarzen zeby tylko moc kobiety na kafe czyms zaatakowac. najlepiej w zyciu ze wszystkim wyposrodkowac, wtedy sie na tym wychodzi najkorzystniej wiec znalezc sobie faceta ktory jest: atrakcyny ale bez przecady, ktory ma dobra prace ale nie jest bogaty, kocha ale miloscia realna a nie romantyczna, szanuje kobiete i jej otrzeby ale ma wlasne zdanie, pije ale okazyjnie, itd itd..

EwelinaEwa na temat kobiet wypowiada sie prawiczek ktory kobiety nie mial Każdy może mieć swoje zdanie, prawa? I nie musi ono wynikać z doświadczenia :) Inna kwestia jaka to jest opinia i jakimi argumentami można ją zakwestionować. Argumentum ad personam-->słabo :P

Przeciez Ty jesteś byłą prostytutką i wyszłas za ustawionego gościa, więc jesteś potwierdzeniem tego co tu piszę. :D dobre

Gość Naćpana ketonalem
Najlepiej jak facet ma: kase,mieszkanie,samochód,dobrą i pewną prace,jest zaradny,nie ma nałogu alkoholowego i jest wierny a jego mamusia mieszka daleko daleko

Gość Naćpana ketonalem
oto ideał męzczyzny a bezdomnym i bezrobotnym trzeba pomóc a nie wiazac się z nimi