Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinessssssss

sukienka na wesele

Polecane posty

O matko, sukienka za 600zł na jedno wesele:) ja mam wesele za dwa tygodnie, kupiłam sukienkę za 50 i nie wyglądam jakoś tandetnie:) może warto pomyśleć o zaoszczędzeniu 550 zł?

:) biała sukienka u gościa weselnego nie jest wcale nietaktem, nie ma kroju sukni slubnej to nie rozumiem dlaczego panna mloda miałaby sie obrazić, uważam że panna młoda w dniu ślubu wygląda najpiękniej i nikt na pewno nie pomyli jej z gościem weselnym:) ostatnio byłam świadkową na weselu w biało-ecru sukience i nikt się nie obraził:) biala sukienka jest bardzo odpowiednia, zwłaszcza w taka pogode:)

Średnia. I nie pasuje biel na wesele. No ale jak lubisz być jeszcze bardziej na językach, to Ci nikt nie zabroni :)

Do tej Pani, która świadkowała na ślubie w biało- ecru sukience- to jest nietakt. Może nikt nie powiedział Ci tego wprost, ale wszyscy wiedzą o tym (nawet jadowita założycielka tematu), że kolor biały w ten dzień jest zarezerwowany dla Panny Młodej. Zważając na to, coraz więcej dziewczyn wybiera prosty krój lub sukienkę za kolano, nietaktem i poniekąd złośliwością jest ubierać białą kieckę.

Co z tego że biała ??? Przeciez to nic zlego jest cieplo i powinno sie wybierac jasne kolory. bez przesady to nie pogrzeb! a dwa to panna mloda napewno sie nie obrayi gdzy kroj tej sukienki nie pryzpomina sukni slubnej wiec to mloda bedyie krolowa wieczoru.

A co do autorki, to sukienka jest beznadziejna. Już lepsza ta druga :P W ogóle to dziwię się Tobie, carolinesssss- nie lubisz pary młodej, bo Cię obgadywali, ok, rozumiem, ale po jaką cholerę idziesz na ten ślub, narażasz się na koszty (599 zł + min 300 prezent, fryzjer, kosmetyczka, buty itp...) i jeszcze bedziesz tam traktowana jak trędowata w tej szmatce. Nic się nie pobawisz ani nie pośmiejesz. Będziesz miała chwileczkę satysfakcji, a potem wszyscy goście przyznają rację młodym, którzy tak cię obgadali, bo zobaczą, że rzeczywiście z Ciebie suka. Moim zdaniem gra niewarta świeczki, bo w rzeczywistości, jeśli PM zrobiła Ci świństwo, to Ty jeszcze dasz im prezent i utwierdzisz wszystkich w tym, co o Tobie naopowiadali. To oni odniosą zwycięstwo, Ty wyjdziesz na żałosną osóbkę. Jeśli jednak sie zdecydujesz na białą, to poszukaj innej. Bo ta wygląda jak rodem z "Alicji w krainie czarów" - Dama Kier. To dopiero żenua

Gość phi...
autorka topiku to wstrętna (sądząc po wypowiedziach) zawistna suka, która w dodatku za grosz nie ma gustu, wydac tyle kasy na takie gówno jak ta niby sukienka to głupota w czystej postaci! żal!

lenka buhahahh kiedy to właśnie to autorka chce być Panią Wieczoru :D Co do bieli, to nie mówię, żeby od razu ubierać się jak na pogrzeb, do cholery, jest tyle innych kolorów, czy naprawdę nie masz innego pomysłu na kieckę niż w kolorze sukni Panny Młodej? Cytrynowa, Żółta, różowa, łososiowa, malinowa, czerwona, bordo, zielona, turkusowa, orange, niebieski, seledyn, fiolet, lawenda, czerń, brąz.... ja pierdzielę, czy naprawde nie macie za grosz taktu i wyobraźni? Byłam na kilkudziesięciiu weselach i NIGDZIE nie było gościa w białej sukience. Dzięki temu od razu można było zauważyć Pannę Młodą wśród tańczących. Reasumując, biała kiecka gościa na weselu to dla mnie buractwo i złośliwośc.

a skad wiesz jaka suknie bedzie miała panna młoda : sa rozowe , ecri itd Jak mozna porównywac suknie pm do takiego gówna ...?

Gość phi...
hehe...i jakos zamilkła "szanowna" autorka, chyba argumenty jej się skończyły!

Hmmm Lenka, może i są marginalne wyjątki, ale większość panien młodych ma białe sukienki lub ecru. Zresztą autorka chciała zrobić na złość młodej, więc można przyjąć, że młoda zakłada białą kieckę??? :P

Gość jdjsllojnbhhh
niech sobie autorka zakłada te sukienkę będzie wyglądać paskudnie:P inie jest w stanie zrobić pm na złość bo ta sukienka jest wstrętna i nawet biały kolor jej nie pomoże:P:P:P

Gość carolinesss
co wy tam wiecie. nie znacie sie :) pozdrawiam

Gość leksus33
nice

Gość Nienarzeczona
mi tez sie podoba

Gość esteeeeeee
Sukienka jak sukienka, jednym sie podoba innym nie, ale zeby tyle przeplacac i kupowac ja za tyle kasy :P to trzeba byc malo rozgarnietym :P sukienki z Asosu kosztuja okolo 20-40 funciakow gora - nawet liczac kurs jaki jest teraz czyli 5zl to wychodzi liczac po 40 funciakow 200zl za sukienke :P http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8799#parentID=-1&pge=1&pgeSize=20&sort=-1&state=Rf-400%3D53%40Rf-200%3D5 7 Euro badz 14 Euro za przesylke do polski, z zaleznosci czy ma byc szybciej, czy chcemy poczekac dluzej i juz :) Dziewczyny nie dajcie sie nabrac naciagaczom na allegro :P:)

Gość 296894
Okropna! Jeszcze z ta czarna guma z tylu i za 600zl. Ja ci za 20zl taka uszyje jak chcesz.

Gość dzidziia
mi sie ta sukienka nie podoba . :) lepiej znaleźć coś bardziej subtelnego ;)

ja tez szukam sukienki, wrzucajmy tutaj propozycje sorry za podkradniecie tematu a co do sukienki, podoba mi sie, jest inna i nieudziwniona.