Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek w czekoladzie

allegro

Polecane posty

witam :) mam mały problem . niedawno zalozylam sobie konto na allegro , ale w ogole sie nim nie obslugiwalam , bo myslalam ze musze miec konta w banku zeby dokonac jakiegos zakupu no i w sumie sie tym nie inntersowalam . wczoraj bylam u kolegi i spodobal mi sie pasek wiec mi go zamowil na allegro , zrobil zeby przesylke przyszla do mnie i ze zaplace przy odbiorze ( nie wiedzialam ze tak mozna) dzisiaj wspaniałomyslnie weszlam na moje konto i nie wiem co wcisnelam ze dokonalam zakupu :| nie potrzebuje drugiego takiego paska ... :| napisalam wiec e-maila ze wczoraj juz zamowilam ten pasek tylko z innego konto ( wszytskie moje dane zostaly tam podane i zgadzaja sie z moimi danymi)i chcialam zrezygnowac z tej aukcji , bo zamowilam przez pomylke . Myslicie ze mi uznaja to ? tylko nie mowcie ze jestem glupia .poprostu sie na tym nie znam :(

Gość weruff
bedzie to zalezec tylko od dobrej woli sprzedajacego :)

Gość nie bardzo rozumiem jakim
cudem kupiłas coś na swoim koncie "przypadkowo" ? Żeby coś kupic musisz dwukrotnie zatwierdzic i tak przypadkowo ? Jakaś ściema No chyba że faktycznie coś z tobą nie tak to jeśli sprzedający jest wyrozumiały powinniście się dogadac

nie poprostu zalogowalam sie i chcialam zobaczyc czy to mozliwe ze mi przysla tak ze bede mogla zaplacic przy odbiorze . Wcisnelam cos tam dokonaj zakupu i myslalam ze potem trzeba bedzie jeszcze wybrac jak maja przyslac i takie inne pierdoly . Chcialam tylko zobaczyc :| i nagle mi przyslali emaila ze dokonalam zakupy . w zyciu nic nie kupowalam na alegro , poprostu sie nie znam .:(