Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asian boobies

czy którys z was panowie kochał sie kiedys z Azjatka???

Polecane posty

Gość asian boobies

Japonka, Chinką Koreanką, Wietnamką, Laotanką?? Pytam z czystej ciakawosci. czy sa namietne?

Gość asian boobies
eee no wałsnie nie bardzo, byc moze mówiac Azjatka nie wyrazilem sie precyzyjnie. Nie chodzi mi ani o Arabki, ani o Perski( tak to sie mówi?) , ani O Zydówki ani o Hinduski. Mam na mysli rase mongoidalną- zółtą :) No ale mozesz opisac wrazenie kolegi z Arabka jesli chesz- chetnie poczytam :)

Gość fyrdtrdrdt
a co ty żydówka jesteś, że mówisz o arabce sikse? sikse to jest pogardliwe określenie na chrześcijańskie dziewuchy

oprócz koloru skury narządy potrzebne do seksu mają taka sama budowe jak u europejek. Inne rysy twarzy i trochę budowa ciała ale generalnie wrażenia podobne.

Gość czesto bywam w Tajlandii
i moje wrazenia na temat Tajek sa takie: -smierdza chili, -niedomyte, -proste, wiecznie czegos chcace by im kupic. mysla, ze kazdy obcokrajowiec to multimilioner, -niewyksztalcone w zdecydowanej wiekszosci, -ich glos i kwiczenie doprowadza normalnego faceta do szalu, -ogolnie to co sie widzi w filmikach to fikcja. sa raczej brzydkie niz ladne.

Nie no że wszystkie brzydkie to się nie zgodze. Co do tego ze kogoś naciągają coż turysci je nauczyli więc jak chcesz sobie pouzywac trzeba płacić heheh.

Gość asian boobies
no dobra tajlandia to torche trzeci swiat tam sa duze dysproporcje w spłeczenistwie a ktos mia kontakt z japonkami?

Gość ciasne są
tak po za tym nic wiecej nie zauwazyłem