Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka123782

studia zaoczne czy dzienne

Polecane posty

Gość studentka123782

Gdybyscie mieli do wyboru isc na lepszy kierunek lecz zaoczny a na dzienny lecz gorszy, co zrobilibyscie?>

Gość studentka123782
zaoczne

Gość studentka123782
musze iść na studia jakieś jakiekolwiek bo mam uczulenie na środki do konserwacji powierzchni płaskich i jako takowa pracować nie mogę

A jakie to kierunki? Trudno powiedzieć, który kierunek jest gorszy albo który lepszy. Wszystko zalezy od zainteresowań.

Gość studentka123782
od dziecka lubie kwiatki chciałabym iść na kwiatoznastwo

Gość studentka123782
To wyższa szkoła lansu i baunsu na naszej klasie :( tylko ,że nie wiem czy mnie przyjmą...

Gość sprawa jest prosta
Zaoczne - dla debili Dzienne - dla ambitnych Wybór należy do ciebie.

Gość Kocykówna
Uła,cóż za uogólnienie,warto byłoby nieco rozwinąć temat ;) Studiowałam dziennie na państwowej uczelni-plusem było to,że nie musiałam pracować,prowadziłąm bujne studenckie życie ;) i to że materiał był w większości przerobiony na zajęciach. W tej chwili studiuje inny kierunek na studiach zaocznych,na tej samej uczelni. Trudno jest pogodzić pracę i naukę, do tego dochodzi bardzo kiepska organizacja zajęć, większość trzeba opracowywać samodzielnie w domu. I teraz pytanie do osoby wyżej- skąd taki z tyłka wzięty osąd?Rekrutacje przeszłam identyczną jak na studiach dziennych, progi punktowe były takie same, po prostu muszę się utrzymywać,a chcę studiować dalej.To świadczy o głupocie,yep?

Gość Klleopaatra
Jasne, że zaoczne- mniej harówki i więcej czasu dla siebie, a dzienne ograniczają strasznie i czas wolny i życie towarzyskie

Gość co za pytanie
Dzienne dla ambitnych??? ja wlasnie rezygnuje z dziennego prawa! mam dosych pijanych wykladowców i olewania studentów. jezeli chcesz isc do pracy, smiao idz na zaoczne!

Zaoczne mniej harówki??? Siedzisz 8-10 godzin w pracy, godzinę wracasz do domu, jak już w nim jesteś to marzysz tylko o tym, żeby odpocząć, a trzeba posprzątać, zrobić obiad, jak ktoś ma dziecko to się nim zająć, zjazdy co 2 tygodnie, więc kiedyś też trzeba się uczyć. A studia dzienne? Rodzice dają kase, idziesz na zajęcia, wracasz, uczysz się albo nie, idziesz na imprezę, może niektórzy dorabiają...