Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiksssaa

po co młodzi studiując skoro nie ma dla nich pracy.

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
w mojej wiosce rodzinnej jest bezrobotny doktor administracji serio.

"no i emerytura po 15 latach co prawda tylko 45 procent pensji ale to jednak coś,dzisiejsi studenci pracujący za 1000 zł bedą mieli może z 250 zł emerytury" 45% to bardzo dobry wynik :D gdzieś czytałem news, że w 2060 emerytura wyniesie 25% ostatniej pensji. Ale to należy traktować z przymrożeniem oka ;)

nasi złodziejscy rządzący chceiliby zęby wyniosła 1 procent ale moze ludzie do tego nie dopuszczą i zajmą się nimi po swojemu.

Gość młodzi to tępaki

dobra ale wracając do tematu. Studia są potrzebne, ale tylko te "pożyteczne". I w miarę możliwości uciekać gdzieś do cywilizowanych państw ;) A co z Polską? Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie miał kto robić na Wasze (bo na pewno nie na moją) emerytury.

inżynier ale zauważ że ważne tamaty nigdzie w debacie publicznej nie sa poruszane,ważne sa tylko : lustracja co powiedział kler na dany temat Katyn. itd tematy zastępcze

Gość ale o co chodzi????
nie ma pracy po studiach?:o ja skonczylam studia w zeszlym roku, nie pracowalam w czasie studiow. po zakonczeniu znalazlam prace, w zawodzie rzecze jasna. kasa zadowalajaca, ale pozniej bedzie jeszcze lepiej:D moze nalezaloby inaczej sformulowac swoja teze? np. nie dla wszystkich po studiach jest praca w zawodzie za satysfakcjonujace pieniadze? szczegolnie jak sie studiuje jakies nijakie kierunki na wyzszych szkolach czegos tam, a do tego jeszcze zaocznie.. 🖐️

warszawski policjanttt ale czego mamy oczekiwać, jak co 4 lata wybieramy skrajnie inne ugrupowania. Polityka jest prowadzona na zasadzie kadencji , a nie dalekowzrocznej strategii. I to co Bismarck powiedział "Dajcie Polakom rządzić a sami się wykończą" się sprawdza. Można tak bez końca wypisywać , ale po co. I tak to nic nie zmieni. A co do kleru, to już dyskusja na wielogodzinną debatę przy piwku ;)

no tak oni mają swoje 4 lata zeby się ustawić. a Polska za iles lat przestanie istnieć.W XVIII wieku szlachta tez uwazała ze jest zajebiscie

Gość klawa jak
Policjancie z warszawey a ty jesteś w związku czy wolny ;) Odpowidz ładnie prooszę

Gość odpisz policjancie

Gość upadniemy szybciej
niż się wam wydaje

Gość 22.06
a co sądzicie o filologii iberyjskiej? Hiszpański i portugalski, intensywna nauka. Ktoś to studiował ktoś to skończył? Jest praca?

Gość ja tez nie mam pracy
żadnej