Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny dziewczyny

czy mogę się tak ubrać ????????????

Polecane posty

czarne seksowne rajstopy, gładkie lub we wzorki,niewiem jeszcze, do tego czarne króciutkie czarne spodenki, jakiś pasek , biała bluzeczka i czarne szpileczki >?

Przepraszam, ale dla mnie połączenie szortów z rajstopami jest mega obciachowe. A poza tym, to możesz się ubierać jak chcesz przecież ;)

oj tak, idealna pogoda na włożenie czarnych rajstop...bardzo to będzie seksi :D

ciepło ? jestem na Rodos, tam dzis akurat chlodnawo,dlatego pytam czy mozna tak wyjsc

Gość a może nie tak źle
jeśli zestaw nie bedzie bazarowy -może być nie najgorzej, albo hit albo kit, zależy od jakosci.

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144