Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felusiaaaaaaa

czy kobiety musza być takie durne

Polecane posty

Gość felusiaaaaaaa

nie rozumiem jak można "robić" dzieci z nieodpowiedzialnymi facetami. Co spotykam znajomą to narzeka, ze mąż pije, nie zajmuje się dziećmi, a one mają z nim po kilkoro dzieci. Czy wam kobiety dupa całkiem odebrała rozum. Ja też jestem mężatką i mój mąż nie jest złym człowiekiem, no ale nie jest ideałem, także mam z nim jedno dziecko i nie mam zamiaru mieć więcej.

Gość łowczyni spadków
heheh hehhe hehehe

Gość aka ona 23
:) ja nie narzekam na swojego, jest moim ideałem!

Gość aka ona 23
pracuje, po pracy pomaga przy dziecku, jak nie ugotuje nie ma problemu... ładuje zmywarke, robi pranie i... mnie b. kocha, nie szlaja sie z kumplami po pubach, jest domatorem ;) to moze jego jedyny monus ze nie lubi takich rozrywek a ja bym z checia czasem wyskoczyla z nim do klubu :) ale i tak go kocHam nad zycie ❤️

Gość aka ona 23
minus*

Gość zamiast wyładowywać swoje
frustracje w internecie powiedz to tym swoim znajomym co o nich sądzi... szkoda że tylko jak anonimowa to jesteś bardzo odważna i skora do wyrażania własnych mysli.

a ja odpowiem autorce :) mam takiego w domu nieodpowiedzialnego gnoja ale mam z nim drugie dziecko bo - bo dziecko ma nie tylko ojca ale ma tez matke ktora moze i powinna sie zatroszczyc o dziecko :) i generalnie mam w d.. meza aczkolwiek jestem za utrzymaniem zwiazku z uwagi na dzieci :)

Gość piwo i wódka
dureń jak chciał se por00chać to teraz alimeny płacić musi!

Gość jennaki
"zamiast wyładowywać swoje frustracje w internecie powiedz to tym swoim znajomym co o nich sądzi... szkoda że tylko jak anonimowa to jesteś bardzo odważna i skora do wyrażania własnych mysli." bardzo trafna uwaga. nie znoszę takich bab jak autorka! za plecami dupę obrabiasz. pfu

aUTORKO, A KOGO OBCHODZI ILE TY MASZ DZIECI , JAKI TWOJ MAZ JEST i co myslisz ogolnie o kobietach. Bredzisz az przykro czytac. Nie chcesz miec wiecej to nie miej, pytam kogo to obchodzi? Ale podazajac twoim tokiem myslenia to musisz miec meza skurwysyna skoro tylko 1 dziecko z nim chcesz miec. :D

Gość popieram autorkeeeee
a ja popieram autorkę, też nie znoszę jak kobiety narzekają na swoich facetów a mają z nimi dzieci, uważam, że takie kobieta nie posiadają rozumu, u nich dupa rządzi głową, one na widok wacusia u swoich chłopów dostają głupiego rozumu, nie myślą, że poczynając kolejne dziecko krzywdzą go. I to są matki , smiechu warte. Mówicie aby im mówić bezpośrednio w oczy, ja im mówię, ale do nich to nie dociera, no bo jak może dotrzeć, jak rozum mają przesunięty do dolnej części ciała.

Gość taka prawdaaaaa
no niestety ta,, to się potwierdza dosyć często, u mnie na w bloku to ze trzech facetów na 50 nadaje się na ojców, pozostała nie, no ale pozostała co na nie ma po 3-8 dzieci. Także widać jak "mądre są ich żony"

Gość trzbea myslecccc
o widzę, że wzburzyły się te kobiety co mają właśnie takich mężów i mają z nimi dzieci.

Gość irqa.
Autorka ma racje.Pamietam jak moja matka desperacko zachodzila w ciaze dla meza pijaka bo chciala mu syna urodzic,myslala ze to go zmieni i przestanie pic *smiech na sali*.Musielismy sie tyle lat z nim mordowac bo przeciez jak to dzieci bez tatusia.Niewazne ze okna powybijane,niewazne ze chowalismy sie w lesie ze strachu,a raz nawet mnie z siekiera gonil bo cos sobie uroil.Miec tatusia jest takie cool,niewazne ze zatruwa zycie.Do dzis boje sie zasnac plecami do drzwi bo mam schizy ze ktos za mna z nozem stoi.A ile razy z placzem blagalam matke zebysmy uciekli do domu samotnej matki,to mnie wysmiala.Chcialam sama sie zglosic do placowki domu dziecka,ale nie mialam odwagi zostawic rodzenstwa z tym psycholem.Matka nawet nie wie ze siostra chciala sie zabic.Jak to fajnie miec tatusia ;/