Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zielonej lace

CO ROBIC ??

Polecane posty

Gość na zielonej lace

w lipcu jest wesele ja nie moge na nie isc Narzeczony powiedzial ze bezemnie nie pojdzie i byl koniec rozmowy bo o czym tu rozmawiac stanelo ze on nie idzie po czym wczoraj on mowi ze idzie dzisiaj do pracy bo wesele jest w lipcu i trzeba miec fundusze jak go pytam jak to a on ze nie wie czy pojdzie ja mowie ze ok tylko nie rozumiem dlaczego ja zostaje w tym pominieta dlaczego nie zapyta mnie co o tym mysle ze on pojdzie sam ze nie mam nic przeciwko temu ale nie czuje sie jak narzeczona kiedy on sam podejmuje takie decyzje na to on ze nie chce isc tylko on wie ze rodzice beda naciskac i wtedy nie wiadomo wiec trzeba byc finansowo przygotowanym i wnerwa dostalam powiedzialam ze dorosly facet jak czegos nie chce i podejmuje decyzje to nie ulega naciskom z zew i on sie obrazil i rozlaczyl i sie nie odzywa Slub mial byc w tym roku ale z powodow finans jest za rok nie wyobrazam sobie tego ze moj maz idzie sam na wesele bo rodzice mu kazali a ja zona mam sie godzic na to ze ktos nam sie wtraca

Gość na zielonej lace
pomoze ktos??

Gość na zielonej lace
charlotte300392 bozesz laska nie nie chcialam tylko NIE MOGE i sorry ale jak tylko papierek ma zmieniec jego podejscie do mnie to co to za milosc nie ma papierka to nie musi sie ze mna liczyc chociazby zapytac o moj stosunek do sprawy?? to rodzice maja nam sie wtracac ich ma sluchac?? a jak bedzie papierek to nagle cudownie on zmieni podejscie??

Gość na zielonej lace
charlotte300392 nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie zwiazek to MY a nie JA TY i jak chce isc bez partnera na wesele to pytam go co o tym mysli a nie daj boze slucham sie pod tym katem rodzicow

Powiedz po prostu że miał zapytać czy może iść sam:) Na dzień dzisiejszy on jest bardziej jego rodziców niż Twój z prostego powodu - nie jesteś jego żoną.

przesadzasz. Nie idziesz, bo nie mozesz - wiec o czym tu dyskutowac? mial przyjsc z rożą i na dodatek na kolanach pytajac czy mu łaskawie pozwolisz isc na wesele? Skoro powiedziałaś, ze nie mozesz, on najpierw stwierdzil, ze bez Ciebie nie idzie ale pozniej doszedl do wniosku, ze jednak isc wypada - no to idzie. Czy Ty chcesz zeby zawsze sie Ciebie o pozwolenie pytał?

Gość na zielonej lace
Charlotte300392 nie rozsmieszaj mnie zeby 28 letni facet robil cos wbrew sobie ze wzgled na rodzicow i nie konsultujac tego z narzeczona

Gość na zielonej lace
zawsze wredna on jest bardzo wyczulony na to kiedy robie cos bez niego ale mnie nie wolno?? nie nie ma pytac o pozwolenie tylko ustalilismy cos a on zmienia zdanie bo rodzice a co ja to juz w nosie

Gość na zielonej lace
na wakacjach kiedy on mial cohote cale przedpoludnie przespac mnie nie wolno bylo isc samej na plaze a teraz on twierdzi ze tak strasznie mnie kocha i bezemnie absolutnie nigdzie nie pojdzie i jest to jego decyzja a potem bez konsultacji ze mna jest w stanie zabrac tylek na 3 dni bezemnie przez wzglad na rodzicow

no ale co ustaliliscie? ze Ty nie mozesz, wiec on nie idzie... i 28 letni facet nie moze zmienic zdania? on jest wyczulony wiec Ty też musisz? moze jakbys nie robila scen to on by w koncu przestał robic swoje. On nie jest małym dzieckiem, ma prawo zmienic zdanie. A skoro rodzice go o to poprosili to gdzie widzisz problem?

na wakacjach kiedy on mial cohote cale przedpoludnie przespac mnie nie wolno bylo isc samej na plaze to moze zastanow sie czy chcesz byc z kims takim do konca zycia? skoro Ci przeszkadza takie traktowanie to po co z nim jestes?

Gość Luidżi
cos czuje ze niedługo z Toba zerwie

Gość na zielonej lace
zawsze wredna oj przepraszam bardzo ja nie robilam nigdy scen od poczatku to on byl zaborzcy nawet az tak ze po 2 godzinach przyjezdzal po mnie na spotkania z kolezankami zbey nie za dlugo zebym w ten sam dzien znalazl tez dla niego czas i zeby miec pewnosc ze bylam z kolezanka

Gość na zielonej lace
i jeszcze jedno kazdy moze zmienic zdanie ale w zwiazku podlega ona konsultacji a tak w ogole czytac nie potraficie on nie chce isc zdania nie zmienil tylko daje soba kierowac rodzicom

to ja sie pytam - po co wiec jestes z takim zaborczym facetem?? nie dosyc ze zabroczy to jeszcze maminsynek. Takiego chcesz meza? poza tym - jak chce, niech sobie jedzie - bedziesz miala 3 dni wolnego.

Gość na zielonej lace
juz nie wazne :)

Gość kfrhrdg
NAJGORSI FACECI TO CI, KTÓRZY SĄ ZAWSZE I BEZWZGLĘDNIE ODDANI RODZICOM I ROZWALAJĄ SWOJE SZCZĘŚCIE DLA NICH!