Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryształowydiament007

Mam dziś randke z facetem ;d

Polecane posty

Gość pewnie jestes paszczurem
i sobie jaja z ciebie zrobil :-D

haha no raczej nie:)

Gość ja tez jestem rasistka
ja tez juz po randce, mam mieszane odczucia niby wszystko ok , fajnie sie gadalo ale z mojej strony nie zaiskrzylo on ciagle dopytywal czy sie jeszcze spotkamy a ja nie wiemdzialma co powedziec koles fajny,widac ze dobry, ze dobre serce, z dobrej rodziny, ze zaradny no ale moja zjebana psychika takich nie lubi mam ochote sie pochlastac:( a Tobie kolezanko wspolczuje tego dupka, olej go i nigdy wiecej sie z nim nie umawiaj idiota

Daj sobie czas i przemyśl to, a z wyglądu jak podoba Ci sie..? Skoro fajnie sie Wam gadało, to może cos z tego będzie, wiesz nie zawsze na 1-szym spotkaniu musi od razu iskrzyć.. Nie skreslaj go od razu. Umów sie z nim jeszcze i wtedy stwierdzisz czy warto. :) A jak nie ten to inny..tego kwiatu jest pół światu ! :) ano dupek na maksa:/ juz nie mam zamiaru sie z nim umawiać.:/

OO NAPISAŁ ! przepraszam, że nie napisałem, ale nie miałem nic na kompie (tylko orange) w zasadzie mogłem napisać z neta, ale dopiero wróciłem, więc trochę kapa jutro można nadrobić ;> haha co za frajer ;d

i sie jeszcze pyta czy mam dziisaj wieczór zaplanowany, napisalam ze tak..pierdole

zapytał czy mu obciągne :-O

ja nie obciągam za darmo ...musi chociaż piwo postawić

daj sobie spokoj z tym dzieciakiem

Gość do kryształowydiament
ja miałam miesiąc temu prawie randkę... mój oblubieniec po dosyć wylewnym spotkaniu suto zakrapianym zrobił tak czmych, że niby kolega go odwiedził a jak bedzie wolny o w miarę przyzwoitej porze da znać...\ następnego dnia zaszantażowałam go że zaraz wyjeżdżam( nie byłam z tamtąd ) i koniec konców zjawił się na randce. Jak już się zjawił było bardzo miło, a on powiedział mi że barzdzo bał się spotkać... może i tak jest u ciebie? i nie maluj się tak, młoda jesteś niepotrzeba ci tapety w związku ludzie razem żyja i chorują i starzeją się, jeśli ktos traktuje cie poważnie- twója tapeta nie jest mu potrzebna