Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalał

Czerwone wargi sromowe duże

Polecane posty

Gość tralalalał

Witam. Dzisiaj od rana bardzo mnie boli w kroku. Myślałam, że to od okresu. Ale do tej pory zaczęło też szczypać i piec. Przy tym też mnie boli :-/ Mam bardzo czerwone wargi sromowe duże. Dodam, że niedawno urodziłam. Co to może być? Odparzenie? Jakaś infekcja? Poradźcie mi.

Gość tralalalał
podnoszę

Podmyj sie moznnym naparem z rumianku powinno doraznie pomoc a potem idz do ginekologa.

Doraźnie możesz smarować clotrimazolum krem i na pewno pomoże i to bardzo szybko, ale i tak musisz iść do ginekologa nawet jeśli te objawy całkowicie miną,. Najprawdopodobniej to infekcja grzybicza

Gość tralalalał
Tylko, że ja nigdy nie miałam grzybicy. Nawet w ciąży się tym dziadostwem nie zaraziłam gdzie dużo ciężarnych to ma. Tak nagle bym grzybicy dostała? Kilka dni temu byłam na solarium, a opalam się nago. Czy mogło mnie spiec? Zawsze opalałam się nago i nigdy mnie tam nie poparzyło... JUż sama nie wiem.

Gość tralalalał
Poza tym nie mam upławów świadczących o grzybicy i nic mnie nie swędzi. Tylko piecze. Byłam tydzień temu u lekarza zrobić cytologię, a na wyniki nadal czekam. Lekarz powiedział, że śluz mam wporządku.

Gość to skoro wiesz lepiej
to po cholere sie pytasz??