Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdhgjjhgf

drogie panie zaczyna się mundial więc upszejmie informuje

Polecane posty

Gość fsdhgjjhgf
tylko piwo , kumple , mecze i jeszcze więcej piwa !!!

Gość fsdhgjjhgf
aha i jeszcze jedno dużo bekania i puszczania bąków

Gość fsdhgjjhgf
i tak jak jest napisane Telewizja Polska będzie transmitować nawet cztery spotkania dziennie.

Gość madmuasel
Na szczescie nie mam faceta ktory ogranicza sie tylko do ogladania mundialu,tylko ograniczeni i malo inteligentni ogladaja mecze z opadnieta szczena w ktora wlewaja piwsko.

Gość fsdhgjjhgf
podnosze w celu informacyjnym

Gość szaro-oka...
doskonale was kobietki rozumiem...pracuje w zakladzie bukmacherskim i juz od tygodnia zbieram siły na ten nadciagajacy miesiac... pozdrawiam......:)

Gość madmuasel
Nie wiem co to za ekscytacja,ogladajac przez 90 min.22-och nieudacznikow,biegajacych za 1-na pilka.

Wy tylko myślicie piłka nozna i nic więcej, a co do wypowiedzi Juliusza Cezara to sam jesteś kryptopedaunem. Mój mąż nie oglada meczy i żyj e a wy jesteście tylko pseudo kibicami.

Nie dość że w telewizji nic nie dają normalnego to jeszcze jebana piłka na okrągło będzie... Rzygać się chce! To mówię ja kryptopedau i niech wszyscy kibice (ze swoimi wielkimi mięśniami piwnymi) cmokną w trąbę! Pozdrawiam i życzę mega kaca po tych waszych meczykach...

Gość WIMA
chwalę Boga, że mój mąż nie lubi piłki nożnej ;)

Julisz to nie nazywaj kogoś którego nie znasz za kryptodaunem bo to jest obrażliwe, a ja po piersze nie szczekam tylko mówię, a nie mieszkam w Familokach Zabrzańskich jak to napisałeś. Sam chciałbyś w nich mieszkać i z tymi ludźmi.

Gość fdfldsfdsf
"Na szczęście mój facet nie jest fanem piłki nożnej" czyli jest gejem:D każdy prawdziwy facet kocha futbol:classic_cool:

Gość madmuasel
Julek- ales Ty glupi,ze strach sie bac. Myslisz cos tym Twoim ptasim mozdzkiem?,myslisz ze tylko latajac za pilka zarabia sie godna kase? I kto tu jest pseudodownem?,mysl chlopczyku,mysl,to naprawde nie boli.

"czyli jest gejem każdy prawdziwy facet kocha futbol" Każdy prawdziwy facet kocha dziewczynki... Nawet nie wiecie co lubią prawdziwi... "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny skórwiel ze mnie.

Julisz w którem rty wieku żyjesz? familoki to są już na wymarciu, jest ich bardzo mało, bo są wyburzane. Najpierw pomyśl a potem pisz. Napisz z kąd ty pochodzisz?

Gość WIMA
może to ty jesteś gejem bo kręcą cię faceci i lubisz na nich patrzeć

Gość wawcia_powraca2
ja tam zerkne pare razy ale nie ekscytuje sie ta sprzedajna impreza za bardzo.......