Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patotej

sprzedam nowe ciuchy!

Polecane posty

Gość ja mam pytaniee
to dziwi mnie , że kupilaś skoro nie chcesz nosić, ja też mam takie "nietrafione" zakupy ale jeszcze z metkami...

Gość patotej
nietrafione w takim sensie ze zalozylam raz czy dwa i mi sie juz nie podoba ;) a wiekszosc jest dla mnie juz za mala, bom przytyla. Kamizelka xs za 10 zl

Gość ładną masz sylwetkę
;) ja mam troche za duże cyce ;/ nie wiem czy te bluzki układałyby sie na mnie tak samo dobrze...ile chcesz za tą żółtą z krótkim rękawkiem?

Gość patotej
z 13 zł

Gość o jaaaaaaaaaaw
w dzisiejszych czasach gdy rynek przepelniony nie ma to jak napisac do potencjalnego klienta: jak chcesz to kup bo drugi raz ci nie wystawie. dzis zeby cos sprzedac na allegro to po pierwsze trzeba wystawic dobra cene, dobra dla kupujacego, zeby mu sie oplacilo i mial taniej niz w sklepie (nie zapominajmy, ze wysylka tez kosztuje; i tak prawde mowiac to ostanio wysylalam topik podobny do tego twojego - 50gr koperta i 4,50zl list polecony, razem 5zl; a ty liczysz 10zl. ok, paczka jest drozsza,ale po co wysylac komus paczka skoro list polecony tez dotrze lada chwila? zero logiki). po drugie, jesli walisz taki tekst do klienta to zrobi ci na zlosc i nic nie kupi bo sobie pomysli: co ona mnie tu bdzie zmuszac. tyle w temacie, powodzenia w handlu!

Gość dobrywieczorjane
no własnie taka drożyzna , jak ktos chce sprzedać to targuje sie , schodzi z ceny , a TY mówisz , nie bo to jest nowe i oryginalne, to w takim razie zostaw sobie i noś. mogę kupić takie rzeczy u siebie o połowę taniej wprawdzie nieoryginalne ale nowe z metką, jak chcesz sprzedać to dam po 8zł za tuniki i 12 zł za jeden sweter. zawsze lepsze te 28 zł niż nic:)