Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mundi-wawa

dlaczego!

Polecane posty

Gość mundi-wawa

dlaczego w naszym kraju nie wprowadzono stanu klęski żywiołowej bardzo proszę o opinie w tym temacie,serdecznie pozdrawiam wszystkich.

Gość bo mamy rząd do.....
D U P Y !

Proste- nie chcą przekładać wyborów. Stołki stygną.

Gość Wiem co mowie..
Bo tej kleski nie ma... a pozatym nic by to nie zmienilo POWIEDZ kurwa dlaczego mieli by wprowadzic stan kleski zywiolowej ?? DLACZEGO??

Gość ponieważ
musiano by odwołać wybory prezydenckie. Nie jestem pewna, ale możliwe, że państwo musiałoby wypłacać większe odszkodowania. W Warszawie nie dostrzegają problemu, nie rozumieją, że ludzie czasami mają problem z uzyskaniem wolnego w pracy, bo pracodawca nie ma serca, i powie jak Ci nie pasuje to się zwolnij.

Gość mundi-wawa
mniej by było strat natury biologicznej(ludzi i zwierząt) a to chyba jest najwazniejsze a na złodzieja kulka w łeb i do wody

Gość Wiem co mowie..
Dlaczego byloby mniej strat??

Gość mundi-wawa
wprowadzenie stanu klęski żywiołowej-przymusowa ewakuacja ludności i zwierząt za pozostawione mienie i ochrone przed przed złodziejami odpowiada państwo polskie no i oczywiście odpowiedzialnośc karna ludzi za złe decyzie tyczące tego stanu nawet najwyższych czynników panstwowych.

Gość Wiem co mowie..
A co cie to obchodzi czy ktos chce zostac w swoim domu czy nie?? Ty piep**ony komunisto , pomysl co ty mozesz zrobic a nie panstwo.

Gość tylko ze ter
az ludzie nie chca sie wynosic, bo DOM!!! i juz a jakby byl stan kleski zywiolowej to by musieli na chama wyprowadzac z domu... a po co komu jeszcze przy takiej tragedi bic sie z powodzianami. Chcesz to siedz na dachu, tylko potem nie placz ze helikopter nie zdarzyl...

Gość mundi-wawa
stany zjednoczone,ukraina,chiszpania ,bułgaria tam były wprowadzane stany klęski żywiołowej i co do tego ma komunizm