Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liebermarlene

mam dziś urodziny :)

Polecane posty

Gość Liebermarlene

i z nikim ich nie świętuję... siedzę sama w domu

Gość gracha
sto lat, sto lat!

Gość dedeeeerrr
🌼🌼🌼 taki dzien jak inny ,nie łam sie:)

Gość Liebermarlene
dziękuję.. idę do sklepu po składniki na ciasto, bo jutro rodzinna impreza... a to 21 lat już...

Gość Liebermarlene
jeszcze wczoraj zobaczyłam będąc na zakupach byłego z dziewczyną... urodziny mijają mi na przemyśleniach...

ja juz w styczniu miałem 21 urodziny i czuje sie troche staro :P a nie masz zadnych znajomych zeby kogoś zaprosić na wieczór??

Gość Liebermarlene
miałam znajomych, ale życie zweryfikowało niektóre przyjaźnie... musiałam pewne rzeczy zakończyć, bo nie chciałam mieć wokół siebie zaklamanych ludzi... i dlatego siedzę teraz sama, jutro poświętuję z ludźmi z pracy.... przegrałam życie? ... być może....

Gość LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !
Jakie przegrane życie? W wieku 21 lat??????? Uwierzcie mi na słowo, że najpiękniejsze 10-LECIE u kobiety przypada między 40-TYM A 45-TYM rokiem jej życia! A masz do tego czasu moja droga jeszcze ho ho ho. I jesteś mądrą dziewczyną jak wywnioskowałam z tych kilku zdań, które tu napisałaś. I tak trzymaj, a zobaczysz, ile piękna i dobra jeszcze Cię spotka. Chciałabym być tego świadkiem, bo nie wątpię, że tak się stanie. 100 lat i jeszcze więcej zim Ci życzę w zdrowiu i pomyślności

Gość Liebermarlene
dziękuję bardzo:):) a dlaczego akurat te lata? jestem ciekawa....

Gość LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !
Już odpowiadam. Nie bez kozery przypisuje sie jej wtedy"ryczącą czterdziestkę". To kobieta z reguły już na tyle wyzwolona, że doświadczona, dzieci z pieluch odchowane, byle kto i byle czym jej nie zaimponuje, porywy wczesnej młodości traktuje z przymrużeniem oka. Do tej pory zdążyła poznać już własną wartość bez względu na to, jaki bagaż doświadczeń posiada. Potrafi o siebie zadbać, na ogół wie, czego może spodziewać się od życia, jakkolwiek zawsze może ją to zycie czymś jeszcze zaskoczyć. Najlepiej, jeśli w tym wszystkim przestaje idealizować świat, a wyciąga dobre wnioski z codziennego pragmatyzmu, a często tak się właśnie dzieje. W sferze uczuciowej może jeszcze wiele z siebie dać i wie, co chce i i co mogłaby wzamian otrzymać. No i magiczne 10-lecie między 40 a 45, ktoś kiedyś odkrył, chyba był bardzo zakochany w dojrzałej kobiecie, a to wcale nierzadkie przypadki...

Gość Liebermarlene
Masz rację... kobieta jest świadoma wielu rzeczy... już się nie mogę doczekać tego momentu kiedy będę mogła powiedzieć, że mam życie w swoich rękach i taka pewna swego.. Choć w otoczeniu kobiety po 40stce to głownie (w moim otoczeniu) narzekają na zmarszczki i na to, że mąż romansuje z młodszymi, a one tak łatwo sobie kogoś nowego nie znajdą... oby było wiele takich kobiet, jak mówisz...