Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbn

Dam nauczkę mężowi!!

Polecane posty

Gość cvbn

Mój mąż obraził się i od 2 tyg. mnie olewa...normlanie jabym była przezroczysta....nawet śpi osobno...dodam, że obraził się o coś śmiesznie nieważnego...teraz razem z bratem i jego znajomymi pije piwko przy grilu...ja siedze sama w domu...postanowiłam, że skoro nie liczę się już dla niego, to on dla mnie też...od dzisiaj: nie piorę jego ubrań, nie nakładam mu obiadu...(ugotuję, bo mamy dziecko i z myślą o nim robię ten obiad),nie sprzątam po nim brudnych skarpet, gaci i itp.,które notorycznie rozrzuca po domu...to początek...

Gość matacz...
To co dla Ciebie moze byc smiesznie nie wazne - dla niego wcale takie byc nie musi - przemysl to .

Gość pusta szklanka do polowy
Jakbym czytala o własnej tesciowej. Maż rozpił sie, wiecznie na niej zerowal i wyzywal..a ona - wkurzyla sie i olala go maksymalnie. Zero rozmów, zero obiadu, zero sprzatania dla i za niego..a teraz tesc na kolanach chodzi i prosi o wybaczenie. Smieszni ci mężczyzni.

wiesz, co chyba bym to samo zrobiła- takie olewanie jest bardziej niż dziecinne, ale skoro chce się tak bawić, to ciekawe, czy się będzie ignorował, jak sobie sam będzie musiał uprać, czy ugotować :D

Gość na Twoim miejscu zrobiłabym po
dobnie a do tego bym teraz wyszla do kolezanki, zeby mu pokazac ze tez sie dobrze bawisz :)

Gość cvbn
nie będę mu futrowała pauki w nocy :-O a zawsze to bardzo lubił i kwiczał przy tym jak prosię

Nie znam kompletnie twojej sytuacji, ale od prawie siedmiu lat sam sobie piorę, gotuję, sprzątam.. a nawet sam uprawiam sex. Kobieta potrafi być zbędnym dodatkiem. :classic_cool: :P P.S. Joke.

Gość do mnie maz powiedzial
kiedys A CO TY ROBISZ, NIC!!! no to przez tydz NIC nie robilam... :D hehe ii okazalo sie ze NIC nie jest zrobione a wczesniej bylo... Do dzis nie umie wytlumaczyc jakim cudem... Wkoncu zawsze NIC nie robilam :P

Gość JAMNIK xD
PIERDOŁY I KONIEC TEMATU! pierdol go zostań ninja

Gość firana
a oc wam poszlo ? kjakoś trudno mi uwarzyć ,zeby dorsły facet zachowywał sie tak bez powodu ? nie szkoda Ci życia na takie mijanie sie ?